Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

GALERIE FOTO: Dacia Unirea şi-a lansat vineri standul de la Brăila Mall

* jucătorii echipei de seniori au vândut materiale promoţionale şi bilete pentru partida Dacia Unirea – UTA Bătrâna Doamnă * standul va fi deschis în fiecare săptămână, de miercuri până vineri, atunci când echipa va juca la Brăila

 

 

Vineri după-amiază, la ora 17:00, Dacia Unirea şi-a deschis oficial un stand la Brăila Mall, eveniment la care au participat preşedintele Consiliului Director, Valentin Avramescu, preşedintele executiv Auraş Braşoveanu, vicepreşedintele Vasile Popa, componenţii echipei de seniori, dar şi una dintre celele mai mici grupe de la centrul de copii şi juniori. Acţiunea a avut succes pentru că mai multe persoane au dorit să achiziţioneze obiecte promoţionale şi anume eşarfe, magneţi, căni, fanioane, fanioane pentru maşină. De asemenea, jucătorii au vâdut bilete pentru meciul din etapa a 22-a a Ligii a II-a, cel dintre Dacia Unirea şi UTA Bătrâna Doamnă, partidă care se va disputa duminică, de la ora 11.00, la stadionul Municipal. Standul va fi deschis în fiecare săptămână, miercuri, joi şi vineri, atunci când formaţia brăileană va evolua pe teren propriu. ”Această acţiune face parte dintr-un program prin care dorim să promovăm imaginea clubului de fotbal. Seria de acţiuni a început anul trecut când am organizat Caravana fotbalului brăilean şi va continua cu alte evenimente care au ca scop atragerea spectatorilor spre echipa de fotbal Dacia Unirea. Dorim să vină lumea alături de noi la stadionul Municipal. Cu timpul vom diversifica gama de produse promoţionale”, a declarat cu acest prilej, Vasile Popa, vicepreşedintele clubului Dacia Unirea.

Sursa citată a mai spus că standul va fi deschis şi la stadionul Muniocipal la toate partidele pe care formaţia brăileană le va disputa pe teren propriu.

 
Categorie articol: 

Comentarii