Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

GALERIE FOTO Chiscaniul, răvășit de furtună. Garduri spulberate, copaci rupți și fire electrice căzute la pământ

* vântul puternic a făcut pagube și în apropierea Stațiunii Lacu Sărat * mai multe crengi rupte au căzut peste linia de tramvai dintre municipiu și stațiune * pompierii intervin pentru degajarea zonei

 

Județul Brăila se află sub cod portocaliu de vreme rea, de sâmbătă de la ora 15.00, până duminică noapte, la ora 2.00. În acest interval, rafalele de vânt pot atinge până la 80 kilometri pe oră, iar cantitățile de precipitații ar putea ajunge, izolat, până la 50 - 70 litri pe metru pătrat. Deocamdată, prima localitate afectată a fost Chiscaniul, unde, în jurul orei 16.00, vântul puternic a rupt copaci și a spulberat mai multe garduri. De asemenea, a fost afectată și rețeaua de alimentare cu energie electrice, câteva fire fiind căzute la pământ. Echipaje ale Electrica sunt așteptate să remedieze toate defecțiunile. Deocamdată, chiscănenii nu au solicitat sprijinul ISU pentru îndepărtarea copacilor doborâți de vânt, gospodarii afectați încercând să se descurce singuri.

 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a fost, totuși, solicitat să degajeze crengile căzute peste linia de tramvai dintre municipiul Brăila și Stațiunea Lacu Sărat. De asemenea, un echipaj de pompieri a fost chemat să ajute la degajarea unei porțiuni de acoperiș smulse de vânt de pe un bloc din colonia de la kilometrul 10. Nu au fost semnalate victime.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii