Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

GALERIE FOTO: Cei șapte parlamentari de Brăila și-au luat în primire certificatele

* cei cinci deputați și doi senatori care vor reprezenta județul Brăila pentru următorii patru ani în Parlamentul României au primit, în această seară, certificatele doveditoare câștigării alegerilor  * evenimentul a avut loc în sala rondă a Prefecturii Județului, în prezența autorității locale, dar și a altor performeri ai scenei politice brăilene

 

 

Câștigătorii alegerilor Parlamentare din 11 decembrie din județul nostru și-au luat în primire, în această seară, certificatele doveditoare. Ședința a fost prezidată de prefectul județului Mădălina Cochino și a avut loc la ora 18:00, în sala rondă a Palatului Administrativ. După un discurs al președintelui Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr. 9 Brăila, judecătorul Florin Dumitru, rând pe rând, cei doi senatori (PSD-istul Ion Rotaru și Mihai Ruse - ALDE), precum și cei cinci deputați (PSD-iștii Mihai Tudose, Nicu Niță, Emilia Meiroșu și PNL-iștii Antoneta Ioniță și Vasile Varga) și-au primit certificatele care dovedesc faptul că au câștigat alegerile și că vor reprezenta județul nostru în Parlamentul României.

Pe lângă primarul Marian Dragomir, președintele CJ Francisk Chiriac, la eveniment au participat și liderii partidelor participante în alegeri, chiar și primari din județ. La final, participanții au ciocnit cupe de șampanie și și-au oferit buchete de flori.

Mai multe detalii despre eveniment puteți citi, luni, în ediția print a cotidianului ”Obiectiv - Vocea Brăilei”.
Categorie articol: 

Comentarii