Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

GALERIE FOTO Carambol cu patru autoturisme. Totul a pornit de la un “Audi” care a izbit maşina din faţă

* un tânăr de 28 de ani, aflat la volanul “Audi”, se afla în trafic şi circula pe şoseaua de Centură, între Focşani şi Râmnicu Sărat * la un moment dat, acesta a intrat în maşina din faţa sa, marca “Renault Symbol”, pe fondul nepăstrării distanţei * maşina lovită a fost aruncată într-o dubă care a intrat în alt autoturism

 

Tamponare în lanţ, maşini făcute praf şi trafic blocat. Patru autoturisme au intrat una în alta pe {oseaua de Centură. Totul s-a produs după ce şoferul unui autoturism “Audi”, un brăilean de 28 de ani, a intrat în autovehiculul din faţa sa, marca “Renault Symbol”, pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare, după cum au stabilit poliţiştii. Impactul a fost extrem de puternic, astfel că autoturismul lovit a fost aruncat într-o dubiţă “Mecedes”. Cel care se afla la volanul auto “Renault”, un constănţean, a rămas practic fără maşină, fiind vorba de daună totală, loviturile care au produs dezastrul fiind prezente atât pe partea din faţă cât şi pe cea din spate. Aşa cum era de aşteptat, duba lovită a fost proiectată în maşina din faţă, care era condusă de un cetăţean bulgar.

Din fericire, evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime, fiind vorba numai de avarierea serioasă a autoturismelor implicate. Carambolul produs duminică, în jurul orei 14.00, a dus la blocarea traficului pe Centură, pe un sens. Timp de aproape o oră, până s-au ridicat maşinile, poliţiştii au dirijat circulaţia pentru a evita producerea altor incidente. Conducătorul auto “Audi” a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 500 lei. Mai departe, totul se rezolvă pe asigurare, însă costurile nu vor fi prea mici ţinând cont de pagube.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii