Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

GALERIE FOTO: Camion cu fier vechi răsturnat la Baldovinești

* azi-dimineață, un tânăr din Râmnicu Sărat conducea un autotractor cu remorcă pe DE 87, în afara localității Baldovinești * acesta nu a adaptat viteza într-o curbă și s-a răsturnat în afara părții carosabile

 

Viteza neadaptată în curbă a dus la producerea unui accident în afara localității Baldovinești. Un autocamion plin cu fier vechi s-a răsturnat.

Potrivit polițiștilor, azi-dimineață, la ora 7.40, un tânăr de 27 de ani din Râmnicu Sărat conducea un camion cu remorcă încărcat cu deșeuri feroase pe DE 87 (drumul care leagă Brăila de Galați). În afara localității Baldovinești, șoferul nu a adaptat viteza într-o curbă periculoasă la stânga, a pierdut controlul volanului, apoi a pătruns pe acostament și s-a răsturnat. Autotrenul a părăsit partea carosabilă, toate deșeurile feroase fiind împrăștiate pe câmp. Tânărul a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. O autospecială de la "Tancrad" s-a deplasat în zonă pentru a ridica autocamionul răsturnat.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii