Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

VIDEO GALERIE FOTO Autospecială SMURD răsturnată după ce a fost lovită în plin de un autoturism, în intersecția Școlilor cu Griviței

ȘTIRE ACTUALIZATĂ Poliția a emis un comunicat de presă referitor la accidentul din intersecția străzilor Griviței și Școlilor: Astăzi, în jurul orelor 15.00, polițiștii brăileni au fost sesizați despre faptul că șoferul unei autospeciale S.M.U.R.D., în vârstă de 45 de ani, din municipiul Brăila, în timp ce se deplasa pe str. Școlilor către B-dul Dorobanților, ar fi pătruns în intersecția cu str. Grivița fără a avea pornite semnalele luminoase, fiind acroșat de către un autovehicul condus de o femeie in vârstă de 44 de ani, din municipiul Brăila, autospeciala S.M.U.R.D. răsturnându-se pe carosabil. În urma accidentului a rezultat vătămarea a doi bărbați, pasageri ai autospecialei, unul în vărstă de 39 de ani și celălalt în vârstă de 51 de ani, ambii din mun. Brăila, victimele fiind transportate la spital pentru a li se acorda ingrijiri medicale. În autoturism se mai aflau și trei minori, doua fete ambele în vârstă de 15 ani și un băiat în vârstă de 8 ani, care nu au suferit vătămări corporale. Autospeciala S.M.U.R.D. nu transporta civili. Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.

 

 

ȘTIRE INIȚIALĂ O autospecială SMURD aflată în misiune s-a răsturnat, astăzi, în jurul orei 15.20, după ce a fost lovită în plin de un autoturism, în intersecția străzii Griviței cu strada Școlilor. Inspectoratul pentru Situații de Urgență informează că autospeciala a intrat în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, cu sirena pornită și cu viteză de rulare mică, adecvată acestei situații, fiind lovită din lateral de autoturismul condus de o șoferiță care se pare că nu a luat seamă de semnalele acustice existente. Unii martori susțin, însă, că autospeciala avea, totuși, viteză destul de mare când a intrat în intersecție, iar în autoturismul care a acroșat-o muzica ar fi fost dată la volum mare. Șoferița susține că a intrat în intesecție pe culoarea verde, cronometrul de pe semafor indicând că mai avea 13 secunde până la schimbarea culorii.

 

 Cei trei paramedici SMURD aflați în misiune au fost evaluați de un echipaj SAJ sosit la fața locului. Toți trei erau conștienți și cooperanți. Doi dintre ei au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe pentru evaluări suplimentare. Autospeciala se îndrepta către un caz, astfel că încă nu avea un pacient în interior. În autoturismul condus de brăileanca neatentă se mai aflau trei minori. Din primele informații reiese că nici șoferița și nici pasagerii nu au fost răniți.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii