Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

GALERIE FOTO: Accident pe Independenţei. Mopedist grav rănit. Patru maşini avariate

Un bărbat de 52 de ani din Brăila a ajuns, în urmă cu scurt timp (orele 18.30) , în stare gravă la spital după ce a fost rănit într-un accident rutier produs pe Bd. Independenţei, aproape de intersecţia cu str. 1 decembrie 1918. În timpul impactului, mopedistul a zburat pe sub maşinile parcate şi a avariat două dintre acestea.

UPDATE 20.18: "Doamna a vrut să parcheze, nu ştiu ce a vrut, că a tras dreapta de volan, am tras şi eu puţin dreapta, dar venea mopedul, ne-am ciocnit, l-am lovit pe omul ăla, care a şi zburat pe sub maşini", ne-a declarat Vasile Stafie, şoferul maşinii cu numere de Galaţi.

UPDATE 20.13: Brăileanca aflată la volanul maşinii Audi a vrut să parcheze, dar nu s-a asigurat. La un moment dat, toţi participanţii la trafic implicaţi erau pe linii paralele. Când maşina Audi a virat dreapta, gălăţeanul cu Volkswagen a tras de volan şi l-a aruncat "ca la popice"- spun martorii- pe mopedistul care se afla aproape de maşinile parcate. El a intrat pe sub acestea, ba chiar două dintre autoturismele parcate au fost avariate.

UPDATE 20.00. Mopedistul se numeşte Ionel Sima, are 52 de ani şi este din Brăila. El e şi acum la UPU.

UPDATE:19.55: "S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, iar în funcţie de rezultatele anchetei se vor stabili vinovăţiile", ne-a declarat inspector principal de poliţie Marian Petrache, de la Poliţia Rutieră Brăila.

Bărbatul a fost lovit de două maşini care s-au ciocnit. Cu toţii ţineau partea dreaptă a drumului. O femeie din Brăila, care conducea Audi cu nr. BR. 08.CMI a vrut să parcheze pe dreapta dar se afla pe linia de tramvai şi în momentul în care a virat a lovit VW-ul cu nr. GL. 07.VLW, condus de Vasile Stafie, din Galaţi. Salvarea i-a acordat primul ajutor şi l-a dus la spital. Vom reveni.

FOTO: Nicu MIRCEA
Categorie articol: 

Comentarii