Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

GALERIE FOTO Accident la Muchea. Un șofer a fost la un pas să ajungă cu mașina într-un canal

* acesta se angajase într-o depășire, iar mașina din fața sa a virat la stânga, astfel încât impactul nu a mai putut fi evitat * unul dintre conducătorii auto a ajuns la spital * polițiștii vor stabili ce s-a întâmplat cu exactitate

 

Un șofer brăilean în vârstă de 27 ani a ajuns cu mașina în „buza” unui canal cu apă, în apropierea localității Muchea. De vină ar fi un alt conducător auto care a vrut să vireze la stânga și nu ar fi observat că în timpul acela era depășit de o mașină. Accidentul s-a produs în această dimineață, pe DN23, șoseaua ce leagă Brăila de Focșani. Ambele autoturisme implicate în accident se deplasau pe același sens de mers. La un moment dat, conducătorul Logan-ului, un gălățean de 35 ani, a vrut să vireze stânga, pentru a intra pe un drum secundar, moment în care a fost lovit de un Ford Focus, care s-ar fi angajat deja în depășire. Ford-ul a rămas suspendat deasupra apei, între cele două margini ale canalului, fiindcă distanța dintre ele era foarte mică, așa cum se poate observa în fotografiile efectuate la fața locului.

În urma impactului, șoferul gălățean al Daciei Logan a fost rănit și a ajuns la spital, însă este în afara oricărui pericol. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, însă niciunul nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

 

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii