Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

GALERIE FOTO: Accident la Lanurile, cu trei victime. Două maşini s-au ciocnit, iar una s-a răsturnat

* în această seară, o şoferiţă care se deplasa dinspre Brăila către Slobozia, cu un autoturism Skoda înmatriculat în Galaţi, a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe contrasens * s-a ciocnit cu un Ford Mondeo ce venea din sens opus

 

 

 

Un grav accident rutier s-a produs, în această seară, în apropiere de localitatea Lanurile. Două maşini s-au ciocnit, iar una s-a răsturnat, după ce o şoferiţă care conducea o Skoda cu număr de Galaţi a pierdut controlul volanului.

Potrivit poliţiştilor, conducătoarea auto se deplasa dinspre Brăila către Slobozia, iar din cauza neatenţiei la volan, a pătruns pe contrasens. Ea a intrat în coliziune cu un autoturism Ford Mondeo, care venea dinspre Bucureşti spre Brăila. În urma impactului puternic, autoturismul Ford s-a răsturnat. A rezultat vătămarea corporală a trei persoane, şoferiţa vinovată şi două persoane din cealaltă maşină. Ambii şoferi au fost testaţi cu etilotestul, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Tot în această seară, un alt accident s-a produs în zona localităţii Stăncuţa. Un minor de 17 ani, localnic, conducea un ciclomotor neînmatriculat de DC 15 şi nu avea nici permis. El s-a lovit de remorca unui tractor parcat şi a ajuns la spital. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat şi fără permis.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii