Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

GALERIE FOTO: Accident în lanț, provocat de un taximetrist

* evenimentul rutier s-a produs pe B-dul Dorobanților, între strada Albina și Liceul „Cerna” * taximetristul, de 63 de ani, ar fi lăsat un client, după care ar fi întors pe linie continuă, însă a fost surprins de un autoturism marca Audi care venea din sens opus * în urma impactului, una dintre mașinile implicate a ricoșat în alte 2 autovehicule parcate

 

 

 

Patru mașini au fost făcute praf, în urma unui accident rutier produs din vina unui taximetrist neatent. Evenimentul rutier s-a produs, marți, pe B-dul Dorobanților, între strada Albina și Liceul „Cerna”.

Din primele cercetări ale polițiștilor a reieșit că șoferul unui taxi, în vârstă de 63 de ani, circula pe Bulevardul Dorobanților, dinspre Calea Călăraşilor spre Piața Mare. Conducătorul auto ar fi oprit pentru a lăsa un client, după cum spun martorii, apoi ar fi vrut să întoarcă pe linie continuă. În acel moment, a fost lovit de un Audi, condus de un bărbat de 40 de ani, care venea din sens opus.

După coliziunea dintre cele două mașini, una dintre acestea a ricoșat în alte două autovehicule parcate, un Peugeot și un Ford. Traficul în zonă s-a desfășurat cu dificultate după producerea accidentului, polițiștii fiind la fața locului pentru cercetări. A rezultat și o victimă, respectiv șoferul autoturismului Audi, care a fost preluată de ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii