Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

GALERIE FOTO: “Uscătura” și gropile din zona Dispeceratului Braicar

În sfârșit, s-a trecut la scoaterea (după ani de zile) a cioatelor putrede de la copacii tăiați pe Călărași, și nu numai. Totodată, se toaletează și se taie arborii fără șansa de a  mai înfrunzi (ex. la Casa Tineretului).

Însă, culmea, lângă Dispeceratul Braicar continuă să “reziste” o uscătură de pe care a început să cadă coaja, iar la câțiva metri se văd (tot de ani zile) ditamai gropile de pe banda de stocaj a autobuzelor. De parcă acestea n-ar fi destul de “încercate” prin gropile din Vidin, Brăilița și Pisc! Alte surprize în zonă: coșuri de gunoaie negolite, straturi din coji de semințe și ambalaje diverse lângă băncile (unele deja vandalizate); stația de autobuz deloc amenajată și care te obligă să ocolești balta formată la fiecare ploaie (ce sistematizare pe verticală!. Precum vizavi, în fața fostei școli nr.3.

La proastă vedere și amendabil, alt aspect: parcarea auto înființată ad-hoc, pe un spațiu verde, mereu ocupat de riveranii și tupeiștii care, pentru a nu mai ieși cu mașinile pline de noroi pe roți, au trecut la împănarea terenului cu pietriș și cu ce rezultă de la răzuirea asfaltului.

Ei, și ce... pe domeniul public face fiecare ce vrea!
Categorie articol: 

Comentarii