Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gale amicale de box la Făurei şi Plopu

Participă boxeri de la CSM Brăila, CSM Buzău, CS Bute Pechea şi, bineînţeles, de la secţia de box de la Făurei.
"După ce am înfiinţat această secţie la Făurei, antrenorul de acolo, Gigi Moise, a atras mai mulţi copii la antrenamente şi 12 dintre aceştia vor boxa vineri. Cei care se vor evidenţia vor fi legitimaţi la CSM Brăila în vederea participării lor la naţionalele de cadeţi, care vor avea loc în luna octombrie", a declarat Aurel Dumitru Blănaru, directorul CSM.

Fortino Ianca organizează o gală cu multe vedete la Plopu

La începutul lunii august, la Plopu va avea loc o gală de box organizată de Fortino Ianca, la care vor participa o serie de personalităţi din lumea boxului, iar printre competitori se vor regăsi pugiliştii de la clubul organizator, Alexandru Burada, Ionuţ Stoica sau Dorin Patracioc, cel mai valoros reprezentant al CSM-ului brăilean, Marian Piţa (boxer care a ocupat locul al 5-lea la Campionatul European de juniori şi care pe 24 iulie va lua starul la mondialele aceleiaşi categorii de vârstă), Marian Vişan şi Sabin Petrea.
"Împreună cu Fănel Băluţă, preşedintele clubului Fortino, vom organiza o gală de box cu mulţi campioni în ring. Vrem să reînodăm tradiţia la Ianca, oraşul care a dat judeţului Brăila ultimul medaliat european, Valentin Grama. Renumele oraşului Ianca ţine în principal de activitatea sportivă, pugiliştii pe care i-am crescut eu au dus faima acestui oraş. Au fost însă oameni care nu au ştiut să aprecieze eforturile pe care le făceam noi, dar acum sper ca boxul să ajungă din nou la rang înalt, graţie sprijinului pe care îl vom primi din partea clubului Fortino", a declarat antrenorul George Perţea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii