Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Galatenii au marcat golul victoriei in prima repriza de prelungiri

Galatenii au avut un start bun si chiar in minutul 2 au reusit sa deschida scorul prin Frunza, care a profitat de o greseala de marcaj a lui Musat. Gazdele si-au revenit repede si dupa numai 12 minute au restabilit egalitatea. Bratosin a centrat in careul galatean si Baicu a reluat imparabil sub transversala, min 15; 1-1.
Pina la pauza fiecare formatie a mai inscris cite o data. Otelul a revenit in avantaj gratie golului inscris de Iorga (min. 34), iar in minutul 40 gazdele au egalat pentru a doua oara, numai ca de data aceasta autorul golului a fost Bratosin.
In prima repriza Viitorul a mai ratat patru ocazii de gol prin Mita, Berceanu, Vioreanu si Bratosin.
In partea a doua a meciului s-a jucat pe contre. Gazdele puteau sa transeze definitiv jocul in favoarea lor insa Berceanu, in doua rinduri a incercat executii mult prea pretentioase si portarul galatean a scapat cu fata curata. Galatenii au stat la "pinda" si in minutul 68 au reusit sa profite de o gafa a defensivei gazdelor si au preluat pentru a treia oara conducerea dupa reusita lui Tudosa.
Viitorul a pornit cursa de urmarire si noul introdus, Anghelina, a marcat pentru 3-3 in minutul 75, iar cum pina la finalul timpului regulamentar de joc nici una dintre formatii nu a mai reusit sa modifice tabela s-a trecut la reprizele de prelungiri.
Cu toate ca tot gazdele au fost mai active si au creat destule faze periculoase in suprafata de joc adversa Otelul II a fost echipa care s-a calificat in faza a doua a Cupei Romaniei, golul calificarii formatiei galatene fiind marcat de Petean in minutul 111.

Viitorul: Ilasc - Baicu, Musat, Bogdan, Calatoaie - Cheles (min. 72: Oprea), Vioreanu, Paraschiv, Bratosin - Berceanu, Mita (min. 59: Anghelina).
Categorie articol: 

Comentarii