Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Galateanca trimisa in judecata pentru accidentarea a doua persoane

In virsta de 23 de ani, Carmen Laura Gorovei, galateanca angajata la o firma din Braila, a fost cercetata si trimisa in judecata din dispozitia procurorului Gheorghe Constantinoiu, de la Parchetul Judetean, pentru vatamare corporala din culpa.
Accidentul rutier provocat de inculpata din cauza lipsei experientei in conducere, s-a petrecut in dimineata zilei de 11 noiembrie 2007, pe Digul Braila-Galati. Potrivit dosarului penal, in jurul orei 9.15, Costel Rusu conducea autoutilitara "Peugeot" cu numarul de inmatriculare B-53-JDC, pe DN 22, dinspre Braila catre Galati. Pe scaunul din dreapta se afla Mihail Costea, iar pe bancheta din spate Florian Nandy Smalenberg. In momentul in care masina condusa de Rusu a ajuns la km. 3 ^ 200 m, din sens opus venea o autoutilitara "Dacia". In depasirea acestei autoutilitare s-a angajat Carmen Laura Gorovei, care conducea "Dacia" cu numar de inamtriculare GL-01-VNV. Tinara a incercat sa evite impactul cu masina din fata ei, astfel ca a intrat pe contrasens, tamponindu-se violent cu autoturismul "Peugeot". Soferita, dar si doi dintre pasagerii din "Peugeot", au fost raniti. Astfel, galateanca a avut nevoie de 10 zile de ingrijiri medicale, Florian Smalenberg de 16 zile, iar Mihail Costea de 30 de zile de ingrijiri.
Raportul de expertiza tehnica auto intocmit in cauza concluzioneaza ca Laura Gorovei "putea evita accidentul daca pastra o distanta suficienta fata de autovehiculul din fata, distanta ce ii permitea executarea oricarei manevre in conditii de siguranta". De precizat ca atit invinuita cit si conducatorul autoturismului "Peugeot" circulau cu o viteza sub limita legala admisa (67 respectiv 61 km/h).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii