Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Galatasaray a sosit la Bucuresti in vederea mansei secunde cu Steaua

Formatia Galatasaray, antrenata de Michael Skibbe, a sosit la Bucuresti, marti, la ora 15.00, in vederea meciului cu Steaua, din mansa secunda a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.
Echipa a fost intimpinata de aproximativ 50 de suporteri, care fac parte din fan-clubul Galatasaray de la Bucuresti. Suporterii erau imbracati in tricourile echipei, aveau steaguri, o toba si au scandat si au cintat imnurile echipei. Suporterii s-au aratat extrem de incintati la sosirea milocasului Lincoln.
Delegatia este condusa de presedintele clubului, Adnan Polat, care s-a fotografiat cu fanii si a acordat autografe.
Fanii turci s-au aratat increzatori ca Galatasaray va trece de Steaua. "Galatasaray va fi ca in 2000, cind a cistigat Supercupa Europei. O sa vedeti diferenta dintre meciul tur si retur", a declarat un fan turc. In schimb, un roman le-a transmis fanilor turci sa cinte acum deoarece miine (n.r. - miercuri cind va avea loc meciul) vor plinge.
Jucatorul Arda Turan a fost inconjurat de suporteri, fiind cu greu scos de un politist din mijlocul acestora.
Fundasul Fernando Meira a declarat ca meciul cu Steaua este dificil deoarece turul s-a jucat la Istanbul. "Este important in preliminarii sa joci mai intii in deplasare si apoi acasa", a spus Meira.
Formatia din Istanbul a fost cazata la hotelul Marriott.
Meciul Steaua - Galatasaray Istanbul, din mansa secunda a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, va avea loc miercuri, de la ora 20.45, pe stadionul din Bulevardul Ghencea. In prima mansa, disputata la Istanbul, cele doua echipe au remizat, scor 2-2.
Partida de miercuri va fi arbitrata de o brigada din Italia, condusa la centru de Matteo Simone Trefoloni, acelasi care a oficiat, in 2007, la meciul tur al "ros-albastrilor" cu BATE Borisov, din aceeasi faza a competitiei. Trefoloni ii va avea ca asistenti pe Cristiano Copelli si Simone Pirondini, iar arbitru de rezerva va fi Luca Banti.
Delegatul UEFA pentru partida Steaua - Galatasaray va fi austriacul Wolfgang Thierrichter, iar observator pentru arbitri a fost numit elvetianul Markus Nobs.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii