Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Galatasaray i-ar fi oferit lui Mutu un contract pe 3 ani, cu 2,6 milioane de euro pe sezon

"Jucătorul analizează cu atenţie oferta şi în zilele următoare va da un răspuns definitiv conducătorilor turci. Din ce în ce mai dificilă devine o plecare a sa în Emiratele Arabe. Oferta de la Al-Ain (pe doi ani, cu 3 milioane de euro pe sezon) nu îl convinge pe atacantul român, care vrea să joace în continuare în Europa şi să rămână aproape de familie", notează site-ul italian, care aminteşte că tehnicianul echipei Galatasaray, Fatih Terim, s-a aflat în tribună la meciul România - Bosnia-Herţegovina, scor 3-0, din preliminariile Euro-2012, partidă în care Mutu a înscris un gol, informează calcionews24.com.
Adrian Mutu s-a mai aflat în iarnă şi în luna mai în atenţia clubului Galatasaray, la care este legitimat şi românul Bogdan Stancu.
Contactat de MEDIAFAX, impresarul Victor Becali a negat că ar putea exista o ofertă din partea clubului Galatasaray pentru Adrian Mutu.
"Nu e nici vorbă de aşa ceva. E adevărat, eu nu mai sunt impresarul lui Mutu, dar aş fi ştiut totuşi dacă exista aşa ceva, aş fi auzit şi eu, mai ales că e vorba de Galatasaray", a spus Victor Becali.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii