Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gala de Excelenţă a Comunităţii Brăilene. Implică-te!

• gala este un eveniment de recunoaştere a activităţilor, proiectelor, programelor şi personalităţilor care fac din Brăila un oraş mai bun, fiind organizată la iniţiativa Forumului Tinerilor • până pe 20 noiembrie, cetăţenii pot nominaliza pe platfoma galei o persoană sau o activitate care a adus un impact asupra comunităţii locale

 

Forumul Tinerilor din Brăila organizează prima ediţiei a Galei de Excelenţă a Comunităţii Brăilene, un eveniment de recunoaştere a iniţiativelor care au adus o schimbare în bine în judeţul nostru. Gala poate fi numită şi un barometru al faptelor bune, un mijloc de întâlnire, recunoaştere şi promovare al proiectelor şi persoanelor care se implică pentru a face din Brăila un oraş mai frumos. Dacă aveţi cunoştinţă de o personalitate, un proiect, un program sau o activitate care a avut un impact asupra comunităţii locale, Forumul Tinerilor Brăila vă invită să îi nominalizaţi! Puteţi nominaliza o persoană anume, ONG, o şcoală, o instituţie publică (Biblioteci, ISU, Pompieri etc.) sau presa. Nu trebuie însă să aşteptaţi să povestească alţii despre voi! Dacă ştiţi că aţi făcut o faptă bună care a contat, o activitate realizată în judeţul Brăila care a adus o schimbare, completează formularul şi puteţi fi câştigători!

Înscrierea proiectelor se face exclusiv online, prin completarea formularului de înscriere. Acesta poate fi accesat pe website-ul:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf3sDlkegbN4IyeiuFSYC-EOaBqKNq3vYoR20j2JSiCImzonw/formResponse

Data limită pentru nominalizări este 20 noiembrie 2019, ora 23:59

Gala de Excelenţă a Comunităţii Brăilene este împărţită în 14 categorii, după cum urmează: Educaţie, Mediu, Implicare civică şi voluntariat, Sănătate şi stil de viaţă sănătos, Sport, Artă şi cultură, Incluziune socială, Antreprenoriat şi sustenabilitate

Justiţie şi protecţie socială, Agricultură, Turism, Educaţie Informală, IT şi Robotică şi Popularitate.

“Deşi ne desfăşurăm activitatea, cu preponderenţă, într-un anumit domeniu, viaţa noastră este într-un mod puternic influenţată de activităţi desfăşurate în arii conexe, cu care ne intersectăm zilnic şi cărora le datorăm, la finalul zilei, calitatea vieţii noastre noastre. Sunt domenii care ne-au influenţat formarea şi care modelează standardele de viaţă. Prin aceste categorii ne dorim să premiem oamenii care au adus o schimbare pozitivă, au creat o valoare adăugată în acele arii pe care cu toţii ne dorim să le vedem dezvoltate la cele mai înalte standarde”, ne-a declarat Gabriel Ion, preşedintele Forumului Tinerilor Brăila.

Proiectele vor fi jurizate de reprezentanţi din partea instituţiilor, societăţii civile şi sectorului non-guvernamental brăilean, manageri din diverse domenii de activitate, jurnalişti, profesori, bloggeri etc.

Totodată, mai există şi categoria “Premiul de Popularitate”, unde vor fi înscrişi toţi participanţii de la cele 14 categorii, iar brăilenii îşi vor vota câştigătorul.

Nu uitaţi, nominalizările se fac până pe 20 noiembrie! În perioada 21-23 noiembrie vor avea loc jurizarea aplicaţiilor depuse iar pe 24 noiembrie vor fi anunţaţi finaliştii Galei de Excelenţă a Comunităţii Brăilene. Votul de popularitate se va desfăşura între 24 şi 26 noiembrie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii