Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Galaţi: Cod Roşu de... bunătăţuri pe 29 şi 30 septembrie! Selgros te invită la prima ediţie a Festivalului Bunătăţile Toamnei!

• sâmbătă la ora 10.30 începe ploaia de bunătăţuri!

Cel mai mare festival de toamnă din zona Galaţi-Brăila-Focşani, dedicat bucatelor de toamnă, va avea loc în weekend-ul 29-30 septembrie, în parcarea Selgros Galaţi. Festivalul “Bunătăţile Toamnei” dă startul bunei dispoziţii, sâmbătă, 29 septembrie, la ora 10.30, şi propune publicului o serie de evenimente interesante şi bucate delicioase. Timp de 2 zile, parcarea magazinului Selgros - organizatorul evenimentului - va găzdui cele mai bune bucate, muzică live cu personalitate, socializare şi multe surprize.

Raci, scoici, creveţi, inele de calamari, pe toate le puteţi gusta la Prăvălia cu Raci – prezentă la eveniment. Dacă vă este dor de inconfundabilii cărnaţi de Pleşcoi, organizatorii s-au asigurat să facă acest lucru posibil. Desigur că fiecare masă copioasă va fi urmată de o bere rece sau un pahar de vin.

Bunătăţile nu se termină aici – pasionaţii de brânzeturi se pot delecta cu degustările celor mai bune tipuri de brânză poposite direct de la sursă.

Prin pasiunea lor de a face lucrurile din ce în ce mai bine, organizatorul festivalului, Selgros Galaţi, a pregătit o zonă specială dedicată celor care vor să îşi îmbogăţească cămara cu bunătăţuri pe perioada iernii: legume, fructe, recipient pentru murături, dulceţuri şi alte delicii. Toate le puteţi găsi la Festivalul “Bunătăţile Toamnei”, în perioada 29-30 septembrie în parcarea Selgros.

Pentru bucate cu gust, organizatorii au pregătit şi un recital muzical de excepţie, format din artişti locali şi tinere talente. Ansamblul folcloric al asociaţiei “Doina Covurluiului” Galaţi şi elevii clasei de canto-muzică uşoară din cadrul Centrului Cultural Dunărea de Jos dau tonul bunei dispoziţii în zilele de Festival. Evenimentul continuă alături de trupele – Strada Mare, Omul din Sarmisegetusa, Trei, Costel Iordache Duo, Trois Amis, Super Mario care promit să facă un show de neuitat.

Selgros a pregătit o surpriză şi pentru clienţii fideli – în zilele evenimentului, din oră în oră, aceştia pot câştiga o sticla de vin şi o caserola de mici sau de cârnaciori. Detaliile tombolei le puteti găsi în magazinul Selgros, sau pe pagina de facebook “Zile şi Nopţi Galaţi Brăila Focşani”.

Cei care nu beneficiază de transport propriu nu trebuie să îşi facă griji, pentru că pot ajunge la magazinul Selgros folosind linia de autobuz 23, care străbate oraşul în puncte cheie precum - Neacsu Blvd. Brailei ●   Tiglina I Blvd. Brailei ●  Aurel Vlaicu Blvd. George Cosbuc .

Vă aşteptăm, aşadar, între 29 şi 30 septembrie în Pacarea Magazinului Selgros, la prima ediţie a ”Festivalului Bunătăţile Toamnei!”.  Accesul la eveniment este gratuit. Detalii despre eveniment găsiţi pe pagina de Facebook  Zile şi Nopţi Galaţi Brăila Focşani.
Categorie articol: 

Comentarii