Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gală reuşită de box la Făurei, umbrită de propagandă PNL

* Aurel Dumitru Blănaru, directorul CSM Brăila, a fost încântat de reuşita galei, dar mâhnit de propaganda PNL care s-a insinuat folosindu-se de copii de 10-12 ani

Vineri după-amiază, la Făurei, s-a desfăşurat o gală de box, la nivelul cadeţilor, un bun prilej pentru cei care bat la porţile afirmării din oraş pentru a face pasul spre activitatea de performanţă. Competiţia a fost organizată de CSM Brăila în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret şi Primăria Făurei şi a avut un caracter de verificare a nivelului de pregătire al sportivilor de la secţia satelit a CSM-ului.
Gala a cuprins 14 meciuri, şi toţi micuţii boxeri de la Făurei, CSM Brăila şi CSM Buzău au căutat să demonstreze că au înclinaţii pentru sportul cu mănuşi. De la gazde s-au remarcat Eugen Lupu, Florin Drăgoi, Cătălin Flămânzeanu, Robert Jitaru şi Bogdan Nenciu, însă toţi participantţii au primit tricouri şi şepci din partea DJST.
"După părerea mea, competeţia şi-a atins scopul, cel puţin cinci copii de la secţia satelit din Făurei vor face pasul spre activitatea de performanţă de la CSM Brăila şi probabil că se vor număra printre participanţii de la naţionalele de cadeţi", a declarat Gigi Moise, antrenorul de box al sportivilor din Făurei.
La rândul său, Aurel Dumitru Blănaru, directorul CSM Brăila consideră acţiunea ca fiind o reuşită, că la Făurei există deja o generaţie talentată de boxeri care vor avea un cuvânt de spus pe viitor. Şefului CSM i-a lăsat un gust amar faptul că reprezentanţii unui partid s-au folosit de această acţiune sportivă pentru a face propagandă politică.
"La Făurei, boxul a avut tradiţie şi, spre bucuria noastră, prin cooptarea antrenorului Gigi Moise, s-au creat premizele unei revigorări a acestei discipline sportive. Am rămas neplăcut surprins, însă, de faptul că reprezentanţi ai PNL-ului s-au folosit de copii de 10-12 ani pentru a distribui pliante, cu aparenţe nevinovate, ba chiar instructive, pentru că ofereau informaţii medicale: «Ai o singură inimă, respect-o!». Dar pe broşurile respective apăreau şi nume ale unor personalităţi cunoscute din partidul menţionat. Nu mi s-a părut corectă încercarea de a folosi o manifestare sportivă pentru o propagandă politică", a declarat Aurel Dumitru Blănaru, directorul CSM Brăila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii