Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gală de box, muzică de calitate şi un foc de artificii de "Ziua satului Plopu"

Cei în jur de 1.000 de spectatori prezenţi în parcul din Plopu l-au încurajat în primul meci pe localnicul Andrei Pleşa în disputa încheiată la egalitate cu Fernando Anton de la CSM, apoi au fost la fel de generoşi şi cu ceilalţi sportivi care au urcat în ring, printre ei aflându-se şi cei mai valoroşi pugilişti brăileni ai momentului, Marian Piţa, Marian Vişan şi Alexandru Giurgea.

Printre invitaţii de onoare ai galei s-au aflat ploieştenii Georgian Teodor, medaliat cu bronz în acest an la mondialele de juniori, şi Georgian Popescu, locul al cincilea la Jocurile Olimpice de la Beijing.
După o oră şi jumătate de box de calitate, organizatorii, Fănel Băluţă, preşedintele fondator al Fundaţiei "Ambulanţa pentru voi" şi Sergiu Diacomatu, preşedintele fondator al Fundaţiei "Fiii Brăilei" le-au oferit localnicilor un program artistic, la care au participat cântăreţii Gore Belanschi, Aurel Moldoveanu, Raluca Bobe şi Tudoriţa Ciungan.
"Le mulţumesc locuitorilor satului Plopu pentru participare şi sper ca la anul, când ne vom întâlni din nou, să le putem oferi şi alte surprize plăcute'', a declarat Fănel Băluţă.
Sărbătoarea dedicată "Zilei satului Plopu" s-a încheiat în jurul orei 22.00, cu un frumos foc de artificii.
Categorie articol: 

Comentarii