Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gală amicală de box între Axiopolis Cernavodă şi CSM Brăila

• primul test pentru pugiliştii brăileni în acest an

 

După aproape o lună de zile de antrenamente, boxerii de la CSM Brăila vor susţine, sâmbătă, la Cernavodă, primele examene din acest an. Cele două cluburi au căzut de acord să organizeze o gală amicală, fiecare dintre cele două grupări sportive având în lot pentru această competiţie câte 13 pugilişti.

Clubul brăilean are în lot trei sportivi medaliaţi anul trecut la Cupa României şi la campionatul naţional, mai precis pe Marian Fălcaru la categ. 52 kg, Valentin Avram la categ 70 kg şi pe Daniel Aelenei. Printre sportivii de perspectivă care vor face această deplasare se regăsesc Albert Dănilă, Eduard Muşat şi Ciprian Gherguş. Lotul va fi însoţit de antrenorii Costică Dafinoiu, Niţă Robu şi Cristian Bălan.

“Este primul test din 2019 şi vrem să vedem cum se prezintă aceşti copii la acest moment. Ca să ştim unde trebuie să insistăm în procesul de pregătire. Pentru Fălcar şi Avram vor fi primele meciuri la juniori. Majoritatea dintre cei 13 pugilişti pe care îi vom avea în lot pentru această gală se vor lupta în ring pentru medalii la competiţiile oficiale din acest an”, ne-a declarat antrenorul Niţă Robu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii