Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gafele aparatorilor au pecetluit soarta partidei

Este clar ca formatia lui Mircea Mircescu, CSO, este prea tinara si fara experienta, dar pe undeva nici sansa nu-i suride.
In partida cu Aversa jucatorii din Ianca si-au creat destule ocazii de a marca insa nu a reusit sa trimita mingea in plasa decit o singura data. Coautor a fost Baciru care a sutat violent si mingea a deviat din Fisie, cel care a cochetat in vara si cu CF Braila, in propria poarta.
In rest, oaspetii au profitat de greselile personale ale lui Caraman si Fasole si au plecat acasa cu toate punctele.
Fisie a deschis scorul in minutul 13, iar Firanta (min. 30) a marcat pentru 0-2. Cu toate ca formatia gazda a dominat teritorial in partea secunda scorul a devenit 0-3 in minutul 70, cind bucurestenii au finalizat la singura lor actiune de contraatac din aceasta parte a meciului, prin Sirbu.
"Cel putin in parte secunda am stat in jumatatea adversa si chiar am avut si superioritate numerica in ultimul sfert de ora insa mingea nu a mai vrut sa intre in poarta. Gatiu a ramas in situatie de unu la unu cu portarul, Perca a avut la rindul lui una, doua situatii de a inscrie, dar nu am avut nici un dram de noroc. Eu inca mai sper ca in cele citeva etape care au mai ramas pina la finalul turului sa reusim sa mai acumulam punctele necesare pentru a privi din alta perspectiva returul", a declarat Mircea Mircescu, presedintele echipei CSO.

CSO Ianca: Durbaca - Caraman, Fasole, Mindroiu - Grozea, Naziru, Perca, Postolea, Baciru - Gatiu, Dragota.
Categorie articol: 

Comentarii