Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gabriela Şerbănescu medaliată cu bronz la naţionalele de duatlon

În urmă cu câteva zile, la Bucureşti au avut loc două competiţii, una amicală, de triatlon, cealaltă oficială, de duatlon, la care printre protagonişti s-au regăsit şi reprezentanţii secţiei de ciclism de la CSM Brăila. La "Cupa Capitalei", la triatlon, cel mai bun rezultat, locul al doilea, l-a obţinut Gabriela Şerbănescu în concursul junioarelor. La copii, George Timboi s-a clasat pe locul al treilea, performanţă realizată la juniori şi de Ionuţ Constantin.
După ce au făcut încălzirea la concursul de triatlon, a doua zi, tot la Bucureşti, brăilenii au participat la Campionatele Naţionale de duatlon. Gabriela Şerbănescu a cucerit medalia de bronz la junioare, iar Timboi şi Alexandru Dumitru s-au clasat pe locul al patrulea la copii şi respectiv la juniori.
"Reprezentanţii secţiei de ciclism au început cu dreptul acest sezon competiţional, rezultatele sunt promiţătoare. Mai mult, Dumitru a fost cooptat în lotul de juniori al României pentru Balcaniada de triatlon, ce va avea loc pe 13 aprilie, la Braşov", a declarat profesorul Marian Neta, directorul CSM Brăila.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii