Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gabriel Voicu s-a clasat pe locul al doilea la Grand Prix-ul de la Brasov

In perioada 8-16 august, la Brasov s-a desfasurat un turneu de Grad Prix la sah pentru copii, cu virste pina in 12 ani, un bun prilej pentru reprezentantul clubului brailean Orizont 64, Gabriel Voicu de a demonstra ca se numara printre cei mai buni sahisti din tara.
Voicu s-a clasat pe locul al doilea cu 5 puncte si jumatate din 9 posibile.
Elevul lui Ionel Balcan a avut un an foarte bun, cu succese la Festivalul sahului brailean, Campionatul judetean de sah pentru amatori si la Grand Prix-ul de la Tulcea, rezultate in urma carora a obtinut o norma de categoria I.
Gabriel Voicu va participa in aceasta perioada, alaturi de alti colegi de club, Bogdan Capatina, Ioana Ichim, Sorina Mocanu, Ciprian Tiganoiu si Alexandru Negru la un turneu la Mangalia.
"In acest moment Orizont 64 are cel mai bun lot de copii si juniori din Braila si sper ca ei sa demonstreze in continuare, prin rezultate, ca sahul de pe plan local este in plina ascensiune. La turneul de la Mangalia toti reprezentantii nostiri au sanse la primele locuri", a declarat Ionel Balcan, vicepresedintele clubului Orizont 64.

Luna aceasta se vor desemna campionii judeteni la sah

La sfirsitul acestei luni se va desfasura Campionatul judetean de sah clasic pentru seniori, competitie care se va derula pe durata a 9 runde sistem elvetian.
Pot participa jucatorii seniori, copii si juniorii legitimati la cluburile din Braila care au taxele platite la zi catre federatia de specialitate.
Turneul va fi omologat CIV si va respecta regulamentele Federatiei Romane de Sah. La final se vor acorda titlurile de campioni judeteni pe categorii de virsta.
Competitia se va derula in perioada 29-31 august, iar participantii au obligatia de a avea asupra lor tabla de sah, piese regulamentare si ceas de sah in perfecta stare de functionare.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii