Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gabriel Sandu are tot atata treaba cu IT, cat a avut si cu Braila

Braila nu are deloc bulan la parlamentari! In schimb, parlamentarii care ajung sa reprezinte Braila au, mai devreme sau mai tarziu, bafta cacalau in cariera. Mai intai a fost aprozarista Daniela Buruiana, care dupa ce a dat cu flit brailenilor tot mandatul, a ajuns la un moment dat europarlamentar, cu diurna de Bruxelles. Si deputatului Gabriel Sandu, ales initial pe listele PNL, i-a mers de la excelent in sus dupa ce a fost parlamentar de Braila. Drept recompensa ca nu a facut nici macar un rahat mic pentru judet, Sandu (fugit intre timp la PDL) a fost numit ministru IT. Stiu, evenimentul s-a produs inainte de sarbatori, dar noi abia acum ne-am adus aminte de traseistul Sandu, care acum patru ani promitea o Lege a Brailei. Atat de apasat si preocupat vorbea Sandu la inceput de mandat, cand venea vorba despre Braila, incat am crezut ca o s-o transforme intr-un Las Vegas ceva mai dezvoltat d.p.d.v. agricol.
Desigur ca Legea Brailei visata pe hartie de Gabriel Sandu a murit din fasa. Aproape ca ne-am si impacat cu ideea ca am fost din nou trasi in piept. In loc sa fie aruncat la pubela istoriei, asa cum merita pentru teapa trasa Brailei, Sandu a fost recuperat din mers de pedelistii lui Basescu si uns ditamai ministrul al Comunicatiilor (IT).
Si cine credeti ca a fost sustinatorul nr. 1 al lui Sandu pentru preluarea acestui minister? Fix Dan Nica, galateanul ajuns vicpremier in Guvernul Boc, care a detinut postul de sef la IT, intre 2000 si 2004, pe vremea lui Adrian Nastase.
In concluzie, Gabriel Sandu nu este doar marioneta, ci si prelungirea inutila a lui Dan Nica in ministerul Comunicatiilor.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii