Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gabriel Oprea, la Brăila în ultima zi de campanie electorală

* liderul UNPR la nivel național a semnat două protocoale cu președinții SNTM și APAP cu ocazia vizitei sale la Brăila * alături de Oprea a fost și gen. Anghel Iordănescu (vicepreședinte UNPR)

 

Președintele UNPR la nivel național, fostul vicepremier și ministru al Afacerilor Interne în Guvernul Victor Ponta, Gabriel Oprea a venit în vizită la Brăila, vineri, în ultima zi de campanie electorală. Acesta l-a avut alături pe gen. Anghel Iordănescu (vicepreședinte UNPR) și alți lideri ai partidului pe care îl conduce. În prezența jurnaliștilor și a președintelui UNPR Brăila, Marioara Nistor, Oprea a semnat un protocol de colaborare cu liderii a două sindicate. Este vorba despre Florin Bică, președintele SNTM și de Mihai Constantinescu, președintele APAP.

Șeful UNPR a ținut să facă un scurt istoric al partidului pe care îl conduce, a amintit de perioada când s-a aflat la guvernare, în Guvernul Victor Ponta și a vorbit despre decăderea pe care UNPR a suferit-o în ultimii ani, dar și de mișcarea greșită legată de încercarea de a fuziona cu PMP-ul lui Traian Băsescu. Oprea nu s-a ferit să vorbească de dosarul legat de accidentul polițistului Cosmin Gigină care a decedat în timp ce se afla în coloana oficială a acestuia, pe vremea când era vicepremier. Acesta a punctat că este vorba despre un dosar fabricat pentru care are deja o decizie definitivă și irevocabilă de la Înalta Curte de Casație și Justiție potrivit căreia acel accident nu a avut nicio legătură cu atribuțiunile sale ca ministru de Interne și vicepremier.

”Noi am mai făcut în ultimele luni mai multe protocoale cu sindicatele. De la metrou, transportatori. În fine, acum suntem de asemenea onorați. Eu cred că celelalte partide - nu aș vrea să fac observație, fiecare are strategia sa -, dar s-au cam îndepărtat de mișcarea sindicală. Eu cred că am vocație. Și v-am spus că am avut un mentor: pe Marian Sârbu. Cred că trebuie să fii alături de mișcarea sindicală, să ai dialog social. Și ne-am propus acest lucru. Cred că am semnat vreo 8 - 9 protocoale cu mai multe mișcări, federații sindicale”, a declarat Oprea, la Brăila

Acesta a mai lăudat lista UNPR precizând că Ilie Năstase și Anghel Iordănescu sunt doi vectori foarte buni și nu fac parte din moda partidelor de aduce vedete, deoarece Iordănescu este chiar membru fondator al uniunii.

Oprea s-a ferit să indice un scor pe care speră să îl obțină la Alegerile Europarlamentare, la nivel național, doar că are speranța că va fi unul onorabil. Cât despre organizația UNPR Brăila, Oprea a punctat că are de îndeplinit obiectivul de a obține 6.000 de voturi.
Categorie articol: 

Comentarii