Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gabriel Oprea a fost votat ca membru al Comisiei de aparare a Camerei Deputatilor

Deputatii au aprobat, luni, in unanimitate, unele schimbari in componenta comisiilor permanente ale Camerei. Una dintre aceste schimbari a fost desemnarea lui Gabriel Oprea in calitate de membru al Comisiei de aparare, ordine publica si siguranta nationala. Propunerea a fost anuntata in plen de catre presedintele de sedinta, democrat-liberalul Ioan Oltean.
Liderul de grup al deputatilor PD-L, Mircea Toader, a explicat ca decizia a fost luata in urma unei solicitari a lui Oprea ca, in calitatea sa de deputat, sa devina membru intr-o comisie parlamentara. "Nu a fost o propunerea a PD-L. Domnul Oprea a facut aceasta solicitare, iar liderii de grup i-au aprobat-o. Nimeni nu s-a opus, toata lumea a fost de acord", a declarat Toader. Modificarile din comisii au fost votate in bloc, cu unanimitate de voturi.
Grupul PD-L l-a retras pe deputatul Gabriel Oprea ca membru in Comisia SRI, pe 11 februarie, dupa ce propunerea acestuia a generat suspendarea sedintei plenului reunit de validare a lui Dan Nica la sefia MAI.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii