Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gabriel Moisescu a fost cel mai bun pilot la Raliul Maramuresului

Raliul Maramuresului, competitie ajunsa la editia a VIII-a, a contat anul acesta pentru cele 36 de echipaje autohtone ca finala a raliurilor de orientare si indeminare auto, iar pentru cele 16 echipaje din citeva tari europene ca etapa a Cupei Europei centrale.
Tot in week-end-ul trecut, la Baia Mare s-a derulat editia a treia a intilnirii "broscarilor" asa cum se autodenumesc posesorii de autoturisme Volkswagen tip broasca precum si o demonstratie de virtuozitate prezentata de grupul de motociclisti cistigatori ai Cupei Mondiale la figuri acrobatice competitie care s-a desfasurat luna trecuta la Paris.
In mijlocul acestor manifestari motorizate s-au aflat si cei doi automobilisti braileni participanti la raliul Maramuresului, Gabriel Moisescu si Valentin Nemtanu, care au concurat pe o Dacia 1310. Desi a fost singura masina Dacia din concurs si ea aflata la a doua tinerete, echipajul brailean a reusit sa obtina cu ea rezultate foarte bune. Brailenii au ocupat pozitia a saptea la echipaje, iar Gabriel Moisescu s-a clasat pe primul loc in clasamentul pilotilor el devansindu-si rivalii dupa traseele de noapte si de zi cu doar o singura secunda.
Dupa omologarea rezultatelor de la Baia Mare in clasamentul general al pilotilor G. Moisescu ocupa locul al doilea si-l desparte doar o singura secunda de ocupantul locului intii Dogmar Dopbric cehul avind avantajul de a concura pe o Skoda Fabia RS.
"Rezultatele noastre de la Cupa Europei centrale sint foarte bune daca avem in vedere faptul ca ne aflam la prima participare. Avem insa experienta deoarece datorita unor concursuri similare organizate in tara, dar si la Braila si sint convins ca la finalul competitiei vom ocupa locuri foarte bune, colegul meu Gabriel Moisescu fiind in carti pentru locul intii.
Pe iubitorii automobilismului ii anuntam pe aceasta cale ca saptamina aceasta, mai precis simbata, 16 septembrie, la Braila se va desfasura Raliul Dunarii de Jos, aceasta fiind ultima repetitie inaintea Raliului Prieteniei Braila - Dobrich. Inedit pentru editia din acest an va fi atit traseul, cit si numarul si varietatea probelor speciale", a declarat Valentin Nemtanu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii