Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gabriel Gherghe şi Nae Nicolae vin la Brăila pentru o seară de comedie

• cunoscuţi în rândul amatorilor de Stand Up Comedy, Gabriel Gherghe şi Nae Nicolae, ambii foşti concurenţi la “iUmor”, vor face show la Brăila, luni, la ora 20:00, pe scena The Music Pub

 

Doi comedianţi ai momentului, Gabriel Gherghe şi Nae Nicolae, poposesc, luni, la Brăila pentru un spectacol ce nu trebuie ratat. Cei doi vor urca pe scena The Music Pub, la ora 20:00, în încercarea de a descreţi puţin frunţile brăilenilor amatori de Stand Up Comedy.

“Se spune că cel mai frumos lucru pe care îl poate face cineva este să-l facă pe cel de lângă el să zâmbească sau să râdă. Gabriel Gherghe a obţinut locul 3 în finala primei ediţii «iUmor», unde a impresionat atât juriul cât şi publicul de acasă prin umorul său fin. El este câştigătorul Stand Up Fest 2014, face parte din noua generaţie a comediei. Moldovean din Iaşi, face Stand Up Comedy din mai 2012 şi a avut spectacole în cele mai cunoscute cluburi de comedie din toată ţara. A urcat pe scena Deko Cafe şi Club 99 şi a avut show-uri alături de comedianţi consacraţi ca Dan Badea, Teo, Vio, Costel şi Bordea. A mai avut spectacole şi în cadrul Stand-Up în The City cel mai cunoscut turneu de profil din România cât şi la Festivalul Internaţional de Stand Up Comedy Cluj. La rândul său, Nae Nicolae a făcut furori în semifinalele de la «iUmor», unde i-a surprins pe cei din juriu cu stilul său unic prin care reuşeşte să se prezinte pe scenă. Un comediant atipic care surprinde cu fiecare apariţie”, a declarat Cătălin Curcă, organizatorul evenimentului.

Cei care vor să participe la spectacolul de comedie al celor doi, programat în data de 23 ianuarie, la The Music Pub, trebuie să ştie că preţul unui bilet este de  20 lei. De asemenea, rezervări se pot face la numărul de telefon 0746/479279.
Categorie articol: 

Comentarii