Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gabriel Bosoi, salvatorul gazdelor

Lidera seriei întâi, CF Brăila, şi-a dominat din primul şi până în ultimul minut adversara, pe Municipal, în etapa intermediară de marţi, însă din cauza nenumăratelor ratări, victoria s-a conturat abia în minutele de prelungire. În condiţiile în care Bucă a ratat din toate poziţiile, la fel făcând şi ceilalţi jucători brăileni ajunşi la finalizare, salvatorul Brăilai a fost Gabriel Bosoi. El a fost cel mai insistent jucător al gazdelor şi, printr-un plonjon inspirat, a reuşit să trimită mingea, cu capul, în plasa porţii apărate de Borş.

De fapt, dacă gazdele ar fi fructificat macar jumătate dintre ocaziile create, tabela ar fi trebuit să arate lejer un 5-0 pentru CF Brăila.
Juniorul Pungă (min. 18) a centrat perfect în faţa porţii echipei vizitatoare, Moldoveanu i-a aşezat pentru execuţie mingea golgeterului Nelu Bucă, dar acesta, întârziind momentul şutului, a fost blocat de un apărător. Tot Bucă a trimis, în minutul următor, mingea pe lângă vinclul porţii adverse, după care şi-a încercat şansa şi Stăncioiu, însă Borş a fost la post.
A urmat o nouă intervenţie salvatoare a portarului din Focşani la şutul lui Bucă, însă tot în acelaşi minut 25 N'Digwe a reuşit să deschidă scorul, moment în care publicul aştepta o victorie la scor.
Până la finalul primei reprize, pe lista ratărilor şi-au mai trecut numele atât Necoară, cât şi Moldoveanu, astfel că majorarea scorului era aşteptată după pauză.
Cu toate că spectatorii aşteptau favoriţii să se năpustească din nou spre poarta lui Borş, partea secundă a început cum nu se putea mai rău, portarul Anton a gafat impardonabil şi Toma a restabilit egalitatea în min. 47: 1-1.
Din acel moment, gazdele au început asediul asupra careului echipei CSM Focşani, dar mingea s-a încăpăţânat să intre în poartă în timpul regulamentar de joc.
Cel mai activ jucător al gazdelor, Bosoi, a pătruns în careu în minutul 55, a şutat la colţul scurt, însă Borş a deviat mingea în corner. A urmat o dublă ratare a lui Bucă, de fiecare dată doar în situaţie de unu la unu cu Borş şi o nouă incursiune a lui Bosoi (min. 77), încheiată cu o centrare perfectă, numai că Bucă a luftat, iar Pungă a şutat alături.
Bosoi (min. 80) i-a dat din nou emoţii lui Borş şi tot el, în prelungiri, a marcat golul victoriei, astfel CF Brăila făcând un pas meritat spre Liga a II-a.

CF Brăila: Anton - Bosoi, Gurguiatu, Olenic, Necoară - Iosofache, Stăncioiu (min. 73: Badea), N'Digwe, Moldoveanu - Pungă (min. 80: Cazan), Bucă (min. 85: Panait).
Categorie articol: 

Comentarii