Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gălăţenii sunt campioni. Pandurii - Oţelul nu se mai joacă

"Am fost înştiinţaţi de cei de la LPF că decizia TAS ne este defavorabilă, astfel că meciul Pandurii - Oţelul nu se va mai disputa", a spus Pârvulescu.
Liga Profesionistă de Fotbal nu a programat echipa Pandurii Târgu Jiu în partida cu Oţelul Galaţi, de pe teren propriu, din cadrul etapei a XIX-a a Ligii I, din cauza datoriei gorjenilor către FC Dinamo din transferul jucătorului Ilie Iordache. Oficialii Pandurilor au contestat la TAS această decizie.
În aşteptarea unui răspuns de la TAS, LPF nu a înmânat tricourile de campioni gălăţenilor, duminică, la meciul cu FC Timişoara, în urma căruia Oţelul devenise campioană matematic.
"Tribunalul de Arbitraj Sportiv a emis decizia apelurilor formulate de clubul român de fotbal CS Pandurii Lignitul în legătură cu neprogramarea la meciurile oficiale şi la meciul CS Pandurii Lignitul - FC Oţelul Galaţi, programat iniţial la 25 februarie 2011.
Liga Profesionistă de Fotbal din România a hotărât ca meciul să fie pierdut prin neprezentare de CS Pandurii Lignitul, ca urmare a neîndeplinirii obligaţiilor de către club şi a nerespectării deciziilor anterioare ale LPF.
TAS a considerat primul apel al CS Pandurii Lignitul din 1 martie 2011 inadmisibil (apelul împotriva deciziei Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor din 8 februarie 2011 care a sancţionat clubul cu neprogramarea în meciuri oficiale şi cu interzicerea de a mai face transferuri până la plata datoriilor) şi a respins al doilea apel din 6 aprilie 2011 (apelul împotriva deciziei Comisiei de Recurs a LPF din 10 martie 2011, potrivit căreia meciul CS Pandurii Lignitul - FC Oţelul Galaţi se omologhează cu victoria oaspeţilor). Ca urmare a acestora, rezultatul meciului dintre CS Pandurii Lignitul şi FC Oţelul Galaţi este neschimbat, 0-3.
Întreaga motivare a deciziei va fi comunicată în câteva săptămâni celor două părţi", se anunţă în comunicatul TAS.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii