Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gérard Depardieu explică incidentul urinatului din avion

Pe 16 august, presa din lumea întreagă scria despre faptul că actorul francez, bolnav de incontinenţă urinară, a încercat să urineze, discret, într-o sticlă, deoarece însoţitoarea de bord i-a interzis accesul la toaletă, pentru că avionul - care circula pe ruta Paris-Dublin - se pregătea să decoleze.
"I-am spus: «Doamnă, trebuie neapărat să merg să urinez. Mă doare. Nu sunt un terorist»", a declarat, râzând, Gérard Depardieu, care se află la Dublin, unde filmează pentru cel mai recent lungmetraj din seria "Asterix şi Obelix".
Soluţia lui de urgenţă nu a fost, însă, atât de eficientă pe cât credea: "Sticla era prea mică. Ştiţi, eu sunt mare cât un elefant", a continuat celebrul actor francez, al cărui abdomen proeminent dă forţă interpretării personajului Obelix în această franciză inspirată din romane de benzi desenate.
"Nu vă faceţi griji, voi face curăţenie pe urmă", i-a spus Gérard Depardieu însoţitoarei de bord, atunci când sticla pe care o folosea s-a dovedit a fi prea mică.

Gérard Depardieu s-a făcut remarcat în ultimii ani prin numeroase excese şi "derapaje" de limbaj

Prezentatorul emisiunii, Anderson Cooper, l-a întrebat pe starul francez dacă a băut vin înainte de a urca la bordul acelui avion, însă actorul a negat.
În urmă cu două săptămâni, Gérard Depardieu a realizat deja un veritabil "exerciţiu de autoironie", apărând într-un mic film difuzat pe internet, care îl prezintă pe actor în rolul unui Obelix ce se confruntă cu o dorinţă presantă de a merge la toaletă cu puţin timp înainte de decolarea unui avion.
Figură celebră a cinematografiei franceze, cu o filmografie impresionantă, Gérard Depardieu s-a făcut remarcat în ultimii ani prin numeroase excese şi "derapaje" de limbaj. Gérard Depardieu, în vârstă de 62 de ani, a câştigat numeroase premii de-a lungul prestigioasei lui cariere în cinematografie, inclusiv o nominalizare la Oscar, pentru memorabilul rol din "Cyrano de Bergerac", şi un premiu Globul de Aur, pentru rolul său din filmul "Cartea verde".
Gerard Depardieu filmează la Sighişoara, din 12 septembrie, pentru filmul "Ipu - Convicted to Life", în regia lui Bogdan Dreyer.
Categorie articol: 

Comentarii