Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Furtuna a lasat fara curent cartierul Progresul

Din cauza evenimentelor meteorologice din seara zilei de miercuri, mai multi consumatori din municipiu si judet au fost nevoiti sa stea pe intuneric. Potrivit informatiilor prezentate de catre conducerea Sucursalei locale de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice (SDFEE) Braila, evenimentele in instalatii au inceput in jurul orei 20.00, din cauza vintului puternic, in rafale si a ploii torentiale. Concret, in municipiu, a fost afectat cartierul Progresul intre orele 21.07 si 21.43 cind a fost realimentat dupa eliminarea defectului.
In judet, cea mai afectata zona a fost Terasa Brailei unde echipele "Electrica" Braila au intervenit foarte greu din cauza terenului impracticabil. "Au fost afectate mai multe linii de medie tensiune care au condus la intreruperea alimentarii cu energie electrica in localitatile: Chiscani, Ciocile, Gabrielescu, Marasu si partial Corbu Nou. Au fost gasite conductoare rupte, crengi in retelele electrice si izolatori sparti. In aceste localitati repunerea sub tensiune s-a facut in dimineata zilei de 31 august pina la ora 10.00", ne-a declarat purtatorul de cuvint al SDFEE Braila, Dana Anghel.
In ceea ce priveste evenimentele survenite in reteaua de joasa tensiune, sursa citata a explicat ca nu s-au inregistrat deranjamente in cursul serii si noptii de miercuri spre joi. "In dimineata zilei de 31.08.06 a fost anuntate o serie de deranjamente care au putut surveni ca urmare a furtunii si care s-au rezolvat sau sint in curs de rezolvare", a incheiat Anghel. (Dragos G. TUDOSE)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii