Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A furat trei vitei de la un gospodar din satul Baldovinesti

In virsta de 20 de ani, braileanul Dumitrel T. a fost trimis in judecata, sub acuzatia de furt calificat in paguba avutului particular.
Potrivit procurorului Aurica Avram, de la Parchetul Local Braila, in noaptea de 20/21 aprilie 2006, invinuitul - care domiciliaza in municipiul Braila -, a sustras trei vitei din gospodaria lui Dumitru D., in timp ce se intorcea de la discoteca din satul Baldovinesti, comuna Vadeni. Tinarul pusese ochii mai devreme pe animalele gospodarului.
Ajuns la Braila, Dumitrel T. a dus viteii la un cunoscut din cartierul Chercea, Nicu B., spunindu-i acestuia ca a cumparat animalele pentru a le sacrifica, in vederea comercializarii. Hotul a sacrificat viteii, dupa care s-a dus sa cumpere ceva de baut. Intre timp, si-au facut aparitia oamenii legii. Nicu B. a dat bir cu fugitii, desi nu participase la furt. Ulterior, politistii l-au retinut pe Dumitrel T., in vederea cercetarilor. In momentul descinderii, a fost identificata cantitatea de 560 de kilograme de carne de vitel, in valoare de 1.150 lei RON, care a fost predata la o macelarie. Pagubasul s-a constituit parte civila in procesul penal.
Categorie articol: 

Comentarii