Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A furat pensia unei batrine, apoi a plecat in Spania

In virsta de 20 de ani, Valentina Lacramioara P., din comuna Vadeni, a fost trimisa in judecata, in lipsa, intrucit este plecata "la munca" in Spania. Ea este acuzata ca a sustras pensia unei batrine de 82 de ani, care o primise in gazda, dupa care "s-a dat la fund".
Data savirsirii infractiunii nu se cunoaste cu certitudine. Ceea ce se stie sigur e ca, la inceputul lunii august 2005, Tudora C., din comuna Vadeni, a primit-o in gazda pe Lacramioara, urmind ca aceasta s-o ajute la treburile gospodaresti. La scurta vreme, vecinii batrinei i-au spus "sa ascunda bunurile de valoare, intrucit Valentina Lacramioara P. este predispusa sa fure". Prevazatoare, Tudora C. a ascuns banii rezultati din pensie - 600 lei RON - in cornicul de pasari, sub un cuibar. Intr-una din zile, precizeaza anchetatorii, batrina de 82 de ani a rugat-o pe tinara pe care o tinea in gazda sa stringa ouale de la gaini. Lacramioara s-a conformat si nu mica i-a fost mirarea sa gaseasca, pe linga oua, si suma de 6 milioane de lei, pitita sub cuibarul unei oratanii.
A doua zi dupa ce "a dat norocul peste ea", hoata i-a spus gazdei ca pleaca in sat "ca sa rezolve niste probleme", insa, stiindu-se "cu musca pe caciula", nu s-a mai intors. Batrina si-a dat seama ca a fost jefuita abia dupa ce a luat pensia si s-a dus s-o ascunda sub cuibar.
Valentina Lacramioara P. a fost audiata, dar nu i s-a putut prezenta acuzatiile, pentru ca este plecata de ceva vreme in Spania. Magistratii braileni o vor judeca, totusi, in lipsa.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii