Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A furat bunuri şi bijuterii de 3.000 de euro din casa unei brăilence

• Vasile Palade a sustras mai multe bunuri aparţinând unei femei care-l rugase să aibe grijă de casă • păgubita plecase la muncă în Italia

 

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila au dispus, zilele acestea, trimiterea în judecată a inculpatului Vasile Palade, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt. Potrivit anchetatorilor, în perioada 14 decembrie 2017-4 martie 2018, Palade a sustras mai multe bunuri electronice, electrocasnice, haine şi bijuterii, toate în valoare de 3.000 de euro, de la domiciliul brăilencei D.G., unde era găzduit, profitând de faptul că aceasta era plecată la muncă în Italia. Femeia îl rugase pe inculpat să aibe grijă de agoniseala sa timp de trei luni, cât urma să stea la muncă în Italia, şi păstrase legătura telefonic cu acesta. După data de 14 februarie 2018, Vasile Palade nu a mai răspuns la telefon.

Pe 4 martie 2018, D.G. a revenit în România şi a constatat că îi lipseau mai multe bunuri şi bijuterii din casă, paguba fiind apreciată la 3.000 de euro. În aceeaşi zi, femeia a sesizat poliţia.   

 

 
Categorie articol: 

Comentarii