Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A furat 47 de milioane de la spalatorie

In virsta de 21 de ani, Daniel Constantinescu a fost anchetat si dat pe mina instantei de judecata, pentru furt calificat in paguba SC "Ocmava Com" SRL Braila.
Potrivit anchetatorilor, inculpatul a fost angajat al societatii susmentionate, care detine o spalatorie auto pe calea Galati 342. In noaptea de 30/31 august 2008, cunoscind cum stau lucrurile, el s-a decis sa dea lovitura. A patruns in spalatorie si, cunoscind faptul ca banii proveniti din incasari sint depozitati peste noapte intr-un dulap din birou (casierie), a fortat sistemul de inchidere al ferestrei si a patruns in interior. In continuare, fostul angajat a fortat usa dulapului in care se aflau banii si a sustras suma de 4.771 lei, dupa care a parasit locul faptei.
A doua zi dimineata, Constantinescu s-a deplasat la hipermarketul "Carrefour", de unde a cumparat, cu bani furati, doua telefoane mobile ("Samsung" si "Nokia") in valoare de 918 lei. La scurt timp, el a fost identificat de catre oamenii legii, care au gasit asupra lui suma de 2.960 lei, proveniti, de asemenea, de la spalatoria la care fusese angajat. De precizat faptul ca hotul a folosit o pereche de manusi chirurgicale, pe care ulterior le-a aruncat, ca sa nu lase amprente la locul faptei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii