Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fundaţia "Fiii Brăilei" a participat la ONGFest Constanţa

Timp de două zile, Fundaţia "Fiii Brăilei" şi-a prezentat activitatea în cadrul Festivalului Naţional al Organizaţiilor Nonguvernamentale din România, cel mai amplu eveniment al sectorului nonguvernamental din ţară. Evenimentul de la Constanţa a marcat finalul Caravanei ONGFest, care a străbătut toată ţara, începând cu 9 septembrie şi s-a oprit în zece oraşe: Bucureşti, Iaşi, Bacău, Craiova, Sibiu, Miercurea Ciuc, Cluj, Oradea, Timişoara şi Constanţa. Fundaţia "Fiii Brăilei" a participat la două ediţii, la Bucureşti în perioada 9-11 septembrie şi Constanţa 15-16 octombrie, unde şi-a prezentat activitatea în faţa publicului, cât şi a celorlalte ONG-uri interesate de încheierea de parteneriate sau viitoare colaborări.

Pe parcursul celor două zile, participanţii au avut parte de seminarii, workshopuri, ateliere, teatru, film, concerte, cântece, dansuri, o agendă culturală bogată. Fundaţia "Fiii Brăilei" a invitat trei ansambluri pe care le susţine şi le promovează: "Muşeţeanca" din Însurăţei, Formaţia de dansuri populare "Corbeanca" din Corbu Nou şi "Tudoreanca" din comuna Salcia Tudor, dar şi solistele de muzică populară Laura Soga şi Maria Ciocan, reprezentative pentru zona noastră.

Preşedintele Fundaţiei "Fiii Brăilei", Sergiu Diacomatu, consideră că Târgul Economiei Sociale a fost o oportunitate de a aduce ONG-ul în atenţia cetăţenilor şi de a prezenta publicului larg valorile care fac cinste judeţului Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii