Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fundaţia "Fiii Brăilei" a dat "Start la curăţenie"

* premiul I va consta în 10.000 lei

Până pe 15 august, Fundaţia "Fiii Brăilei", în parteneriat cu Federaţia Uniunea Asociaţiilor de Proprietari Brăila, organizează un concurs cu premii, ce are drept obiectiv înfrumuseţarea spaţiului public prin acţiuni colective. Intitulat "Start la curăţenie", concursul se adresează asociaţiilor de proprietari.
"Ecologizare înseamnă respect pentru natură şi pentru noi înşine. Dincolo de responsabilitatea morală care revine fiecărui cetăţean, trebuie să ştim că natura are o capacitate limitată de preluare a deşeurilor pe care le producem zilnic. Fiecare copil are dreptul să respire un aer mai curat, să se joace în spaţii îngrijite şi să crească într-un mediu mai sănătos, iar această responsabilitate ne revine nouă, adulţilor", se arată într-un comunicat de presă al Fundaţiei "Fiii Brăilei".
În concurs se pot înscrie asociaţiile de proprietari din municipiul Brăila, care administrează un număr minim de 50 de apartamente per asociaţie. În plus, la data înscrierii, asociaţiile de proprietari care administrează între 50 şi 100 de apartamente să
nu fie înregistrate cu datorii mai mari de 15.000 lei, cele care administrează între 101 şi 200 de apartamente să
nu aibă datorii mai mari de 20.000 lei şi, în fine, asociaţiile care administrează peste 201 apartamente, să nu fie înregistrate cu
datorii mai mari de 25.000 lei.

14 iulie, data limită de înscriere în concurs

Înscrierile se vor face până pe 14 iulie "în baza completării formularului de înscriere în concurs, a declaraţiei pe propria răspundere în ceea ce priveşte datoriile înregistrate de asociaţia de locatari către furnizori (apă, electricitate etc.), a formularului de
necesitate la nivel de asociaţie şi a acordului de participare la concurs a locatarilor asociaţiei (minim 10 persoane)".
Precizăm că formularul de înscriere, însoţit de anexele aferente, trebuie transmis către organizator până la data de 14 iulie.

Regulamentul de desfăşurare

În ceea ce priveşte regulamentul de desfăşurare, în funcţie de caracteristicile fiecăreia dintre ele, asociaţiile de proprietari înscrise în concurs vor beneficia de următoarele: var pentru igienizarea copacilor şi a bordurilor; seminţe de gazon (1 kg de seminţe este suficient pentru însămânţarea a aproximativ 35-40 mp); seminţe de flori; saci menajeri pentru campania de ecologizare a spaţiilor din jurul blocurilor.
Practic, concursul va consta în trei tipuri de activităţi: a) o campanie de ecologizare a spaţiilor din jurul blocurilor, prin degajarea deşeurilor din spaţiile verzi/ faţa blocurilor de locuinţe; b) o campanie de plantare a seminţelor de gazon şi de flori; c) o campanie de igienizare/văruire a copacilor şi a bordurilor.
Premierea asociaţiilor câştigătoare va avea loc pe 15 august. Premiul I va consta în 10.000 lei, Premiul II - 7.500 lei, iar Premiul III - 5.000 lei.
Informaţii suplimentare privind concursul "Start la curăţenie", pot fi obţinute apelând numărul de telefon 0772/ 254 520 sau pe e-mail, la adresa Fundaţiei "Fiii Brăilei" - office@fiiibrailei.ro
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii