Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fugiti de la locul accidentului

Politistii de la Circulatie s-au confruntat, ieri, in decurs de doar citeva ore, cu doua evenimente diametral opuse: un sofer a pocnit o femeie si a parasit locul faptei, lasind-o sa se zbata in mijlocul drumului, iar un altul a lovit usor o fetita si, fiindca victima a fugit, s-a prezentat la Politie, pentru a anunta evenimentul.
Comisarul Dorel Vilsan, adjunctul sefului Serviciului Politiei Rutiere, ne-a declarat ca primul accident s-a produs in jurul orei 11.30, pe Str. Fundatura Rm. Sarat din cartierul Lacu Dulce: "Vasile A., 59 ani, posesor al unui permis din anul 1966, conducea autoutilitara "Dacia 1304" nr. BR-48-PIR si, din cauza neatentiei, a lovit-o cu un lemn aflat in caroserie, peste oblonul sting, pe Mariana I., 54 ani, care circula regulamentar, din sens opus."
Dupa ce a doborit femeia, soferul si-a continuat drumul, parasind locul faptei, iar victima - care suferise multiple traumatisme si o fractura la bratul drept - a fost transportata la spital, unde a ramas internata. Politistii au reusit sa dea de urma soferului fugar in jurul orei 14.30 si l-au escortat la spital, pentru a-i fi recoltate probe de singe, apoi i-au intocmit dosar penal.
"La polul opus s-a aflat Marian M., 35 ani, operator de cablu la "Astral", care s-a prezentat la sediul nostru, declarind ca in jurul orei 15.20, a lovit o fetita cu masina, insa nu a reusit sa retina victima, deoarece aceasta a fugit imediat de la locul evenimentului. Conducatorul auto ne-a declarat ca sofa autoturismul nr. CJ-49-AST pe Soseaua Buzaului, iar in dreptul statiei de linga blocul A10, a surprins si acrosat cu aripa din dreapta-fata o fetita de 12-13 ani, care se angajase in traversarea strazii prin fata unui autobuz, fara sa se asigure. In urma impactului, minora a cazut, apoi s-a ridicat si a fugit printre blocuri", ne-a relatat cms. Vilsan.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii