Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

FRH a modificat data disputării meciului CSM Roman – HC Dunărea Brăila

• partida din optimile Cupei României va avea loc marţi, 18 februarie, la Roman • Corona Braşov a fost exclusă din campionat • în acest context, HC Dunărea urcă pe locul al 6-lea

 

Programată iniţial a se disputa pe data de 15 februarie, partida din optimile Cupei României la handbal feminin dintre CSM Roman şi HC Dunărea Brăila va avea loc marţi, 18 februarie. Jocul se va disputa după-amiază astfel că formaţia brăileană va putea merge la Roman chiar în ziua partidei.

HC Dunărea pleacă din start cu prima şansă la calificarea în faza următoare a competiţiei, singura necunoscută fiind doar scorul la care se va impune echipa pregătită de croatul Neven Hrupec.

În altă ordine de idei, Federaţia Română de Handbal a oficializat excluderea Coronei Braşov din campionat. O sancţiune echivalentă cu retrogradarea din Liga Florilor.

În acest context, HC Dunărea urcă un loc în clasament, fiind în acest moment pe poziţia a 6-a, cu 21 de puncte, atât cât are şi următoarea clasată, HC Zalău. Formaţia brăileană este despărţită de doar 1 punct de ocupanta poziţiei a 5-a, Minaur Baia Mare, şi de 2 puncte de echipa de pe locul al 4-lea, Gloria Buzău.

Lideră se menţine SCM Rm. Vâlcea cu 34 de puncte, locul al doilea este deţinut de CSM Bucureşti 33 puncte, iar al treilea de Gloria Bistriţa.

 
Categorie articol: 

Comentarii