Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"FRF ne-a impus sa nu aminam startul Ligii I si incepe sa se raceasca si vremea"

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca FRF a impus ca startul Ligii I sa nu fie aminat, adaugind ca, in plus, si temperaturile vor mai scadea.
"FRF ne-a impus sa nu aminam Liga I, dadeam peste cap programul echipei nationale si incepe sa se si raceasca vremea. FRF are dreptate, iar noi fiind subordonati FRF, tinem cont de sugestia lor", a spus Dragomir, completat de presedintele FRF, Mircea Sandu: "Clima va continua sa fie calda. Vom juca iarna mai mult si vara mai putin. Fiecare va trebui sa aiba nocturna in urmatorii trei ani, mi se pare ca este prevazut si in manualul de licentiere. Echipele noastre intra in cupele europene, nu stim ce vor face cele doua echipe in Intertoto, e si echipa nationala. Apoi, Ministerul Sanatatii a anuntat ca de joi e cod verde, 32-33 de grade, sa speram ca in weekend se va juca in bune conditii".
Presedintele LPF, Dumitru Dragomir si presedintele FRF, Mircea Sandu, au sustinut o conferinta de presa dupa incheierea Comitetului Executiv al FRF, a Adunarii Generale a LPF si a intilnirii dintre oficialiii cluburilor, conducerea FRF, LPF, CCA, precum si cu observatorii de arbitri de Liga I.
Dragomir a caracterizat Adunarea Generala a LPF ca fiind una "pasnica". "Singura problema a reprezentat aplicarea regulamentului in privinta comisiilor, daca apartin LPF sau FRF, dar am cazut de acord cu Mircea Sandu ca interpretarea s-o faca specialistii, sau Curtea Suprema de Justitie. In lege spune clar ca ligile sint autoritatile disciplinare. LPF va alcatui repede cele trei comisii, daca legea va fi interpretata asa cum credem noi, comisiile vor ramine la LPF. Nici eu, nici Mircea Sandu n-avem nici un interes, cine ia comisiile isi ia belea, isi ia nenorocire pe cap. Va fi un an greu, cu depunctari", a spus Dragomir.
Mircea Sandu l-a completat, spunind ca Dragomir s-a referit la faptul ca unele echipe vor intra in noul sezon cu depunctari, dar si ca in regulament sint prevazute depunctarile in cazul declaratiilor jignitoare sau injurioase.
Presedintele LPF a afirmat ca intilnirea cu CCA si observatorii a fost calma, dar a recunoscut ca au fost si citeva acuze. "Nu trebuie sa le spunem, asa a spus Mihai Stoica, nu pot sa dau pe goarna secretele. Va felicitam ca sinteti aici in numar asa mare si va rugam sa ne lasati sa plecam, ne e foame", a incheiat, rizind, Dragomir.
La iesirea de la Casa Fotbalului, Dragomir a vorbit despre Supercupa Romaniei si despre noul sezon. "Va fi racoare la Supercupa, 40 de grade. Favorita e ori Dinamo, ori Rapid, obligatoriu una dintre ele. Tin cu amindoua. Borcea e un optimist, imi place de el. Nu vrea Rapid Supercupa? Te iei dupa ce spune Copos?! Cine e favorita? Steaua. Dupa amicale, cred ca Universitatea Craiova e favorita la titlu. Chiar mi-as dori. Gloria Buzau nu cred ca are sanse", a ris Dragomir.
Presedintele FRF, Mircea Sandu a prezentat problemele dezbatute in Comitetul Executiv. "Au fost o serie de probleme organizatorice si administrative, s-a aprobat lista observatorilor, 222 de persoane. Am admis conventia cu LPF cu amendamentul ca nu sintem foarte lamuriti in interpretarea legii privind instantele disciplinare, daca LPF sau FRF e indreptatita sa le aiba. Deocamdata, LPF va incepe activitatea cu comisiile, apoi ANS si un audit ne vor spune punctul de vedere clar, pentru a nu incalca legea", a spus el.
Categorie articol: 

Comentarii