Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

FRF isi muta pentru o zi "statul major" la Brasov

Pe 18 februarie, la Brasov, va avea loc o intrunire a sefilor Federatiei Romane de Fotbal cu presedintii AJF-urilor si conducatorii formatiilor din cele trei esaloane ale tarii, A, B si C.
Din partea forului de specialitate participa presedintele Mircea Sandu, Adalbert Kassay, secretar general FRF, Dumitru Mihalache, presedintele Comisiei de competitii, Mircea Radulescu, directorul Scolii Nationale de Antrenori, Marcel Lica, prim-vicepresedinte al Comisiei Centrale de Arbitri, Dan Ionescu, reprezentant al Comisiei de copii si juniori si Patritiu Abrudan, vicepresedinte al FRF cu probleme de amatori.
Invitat la aceasta intrunire, Marin Petrescu, presedintele AJF Braila, ne-a facut cunoscute problemele ce vor fi dezbatute: "La Brasov se vor dezbate probleme legate de reluarea campionatului Diviziei A, dar si cele privind esaloanele urmatoare, B si C. Un alt aspect foarte important il reprezinta deja fotbalul in sala, iar FRF vrea sa reorganizeze competitiile acestei ramuri sportive. Se urmareste marirea numarului de echipe participante in cele trei esaloane A, B si C, dar si schimbarea sistemului competitional la B si C. Se va renunta la turnee, iar meciurile se vor derula in sistem campionat, tur - retur".
In alta ordine de idei, sursa citata a precizat ca instruirea antrenorilor si instructorilor echipelor participante ce activeaza in Divizia D braileana si in Campionatul judetean va avea loc pe 4 martie. Lector va fi conferentiar universitar Viorel Cojocaru, vicepresedintele Scolii Nationale de Antrenori de pe linga FRF.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii