Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Free Willy, ok, dar mai intii eliberati-l pe Stancu!

Cred ca sinteti la curent cu declaratia pe care a facut-o Gheorghe Bunea Stancu, referitor la cit de mult s-a sacrificat el pe altarul Consiliului Judetean. Cum isi neglijeaza el afacerile din 2004 incoace, de cind a fost ales presedinte al CJ. Unde mai pui ca mai trebuie sa suporte supliciul de a fi sef al judetului inca patru ani de-acum incolo, dupa ce putinii braileni prezenti l-a urne l-au validat din nou in functie.
Ca autor al multor articole crticie la adresa lui Stancu, aparute in acesta pagina, consider ca a venit vremea sa schimb macar pentru o zi macazul si sa sar in ajutorul lui Stancu. La urma-urmei, oricit de hot, de vanitos sau de razbunator ar fi Stancu, el este om. Si trebuie ajutat sa scape de calvarul de la CJ. Da, dar cum? Pai, uite, eu demarez astazi campania "Eliberati-l pe Stancu de la CJ". Aceasta campanie umanitara are drept scop, dupa cum cred ca v-ati dat seama deja, de scoaterea lui Stancu din iadul in care se afla acum. Propun sa stringem semnaturi in sprijinul acestei idei, sa ne implicam atit fizic, cit si emotional in campanie, caci numai prin solidaritate si perseverenta vom reusi sa ne atingem scopul propus. Consider ca asa cum Stancu spune ca nu mai rezista in fruntea CJ, tot asa si CJ-ul nu mai poate trai cu unul ca Stancu in fruntea lui. Prin urmare, munca ne este mult usurata, caci vom avea parte de un divort cu acordul partilor. Desi lucrurile par facile la prima vedere, o sa vedeti cite probleme vom intimpina pe parcurs. Caci Stancu are, totusi, o anumita anvergura, ocupa destul de mult loc in spatiu, ca sa zic asa, si e greu sa-l scoti viu si nevatamat din biroul de sef al CJ. Nu mai zic ca exista riscul ca, vazind ca operatiunea de evacuare se complica, Stancu sa-si doreasca sa ramina in continuare in birou.
Vestea buna este ca avem patru ani la dispozitie ca sa ne scapam pe noi de Stancu, dar cred ca nu-i nimeni atit de nebun incit sa fie in stare de o asa lunga asteptare. Cum ziceam, acum ca tot am initiat aceasta campanie de eliberare a lui Stancu, trebuie sa ne aplecam asupra problemei si sa o tratam ca niste adevarati profesionisti ce sintem. Ginditi-va numai ce mare satisfactie ne va astepta la celalalt capat al acestei campanii, in caz de reusita: placerea de a striga cu sampania in mina "Ole, ole, Stancu nu mai e!". Nici un efort nu este prea mare pentru a trai aceste clipe de nepretuit, vorba reclamei la Mastercard!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii