Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fratele victimei de la "Diana" a protestat, din nou, la înălţime

După ce a băut bine, fratele tânărului ucis de agenţii de pază de la "Ying Yang Security" a protestat de pe un stâlp de telecomunicaţii al Romtelecom. Marţi noapte, Ionel Bărbulescu, de 28 de ani, s-a urcat la înălţime pentru a-şi striga nemulţumirile legate de modul în care se desfăşoară procesul legat de uciderea fratelui său. Poliţiştii, jandarmii şi Ambulanţa s-au deplasat imediat la faţa locului pentru a-l convinge pe tânăr să coboare de pe stâlp, înainte de a se întâmpla vreun incident neplăcut. După două ore de stat în frig, bărbatul a decis să coboare de pe stâlp, fiind preluat de oamenii legii şi amendat pentru tulburarea liniştii publice.

Bărbatul mai are "antecedente" de acest fel, fiind deja cunoscut pentru protestele la înălţime. Astfel, în luna februarie, bărbatul s-a urcat pe un releu de telefonie mobilă din zona Piaţa Mare şi a coborât de acolo după 15 ore de negocieri. În 2007, Bărbulescu s-a urcat de două ori pe antena de emisie-recepţie de pe Bulevardul Al. I. Cuza, de unde a ameninţat că se aruncă în gol.

Reamintim că în noiembrie 2006, fratele protestatarului, Mihail Bărbulescu, a fost omorât în bătaie de agenţii de pază de la magazinul "Diana", după ce a fost prins că furase două sticluţe cu parfum.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii