Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fratele victimei de la "Diana", din nou la inaltime

Fratele braileanului ucis ca a furat doua sticlute cu parfum din magazinul "Diana" a protestat de la 40 de metri inaltime, nemultumit de faptul ca, la doi ani de la crima, instanta nu i-a condamnat pe autori. Barbatul s-a lasat convins sa coboare de acolo de abia dupa 15 ore si a fost amendat.
Vineri spre sambata noaptea, in jurul orei 3.10, dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila a fost sesizat, prin numarul unic de urgenta 112, ca un barbat s-a urcat pe un releu de telefonie mobila, situat in zona Piata Mare. La fata locului s-a deplasat un echipaj de interventie al Jandarmeriei, impreuna cu lucratori din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului si Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dunarea". Din verificarile facute, oamenii legii au stabilit ca persoana in cauza este Ionel Barbulescu, in varsta de 28 ani, nemultumit de faptul ca instanta de judecata nu a emis o hotarare definitiva impotriva autorului infractiunii de omor calificat, in care a picat victima fratele sau. In urma negocierilor indirecte cu ofiterul specialist de jandarmi, prin intermediul tatalui si al cumnatului acestuia, sambata, in jurul orelor 18.40, barbatul a coborat de pe releu. Pentru fapta sa, el a fost sanctionat contraventional si i s-a recomandat tatalui o supraveghere permanenta pentru urmatorul interval de timp.
Barbatul mai are "antecedente" de acest fel, in 2007 urcandu-se de doua ori pe antena de emisie-receptie de pe Bulevardul Al. I. Cuza, de unde a amenintat ca se arunca in gol. La acel moment, el era nemultumit de faptul ca, la cateva luni de la tragicul eveniment, cei pe care-i considera ucigasii fratelui sau erau in libertate, reclamand si ca procesul este taraganat.
Reamintim ca la ultimul termen de judecata, din data de 6 februarie, judecatorul a fost nevoit sa acorde un nou termen, pentru ca nu exista dovada citarii unuia dintre inculpati. Sorin Iancu a fugit in Insula Creta, insa se afla dupa gratii din vara anului trecut, fiind capturat de autoritatile elene.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii