Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fotomodele voluptuoase în lenjerie intimă, pe coperta Vogue Italia

Cele trei modele - Tara Lynn, Candice Huffine şi Robyn Lawley - nu îşi ascund formele generoase şi pozează în lenjerie intimă, informează dailymail.co.uk.
Franca Sozzani a iniţiat, totodată, o petiţie prin care solicită autorităţilor italiene să închidă site-urile care încurajează anorexia, o tulburare de alimentaţie care poate avea efecte deosebit de grave asupra fizicului şi psihicului.
"Moda a fost întotdeauna acuzată că este unul dintre principalii factori care promovează anorexia, iar acest angajament al nostru reprezintă dovada faptului că industria modei este pregătită să iasă în faţă şi să lupte contra acestei boli", a declarat Sozzani.
Editorul-şef al revistei Vogue Italia a promis, totodată, că în publicaţia pe care o conduce vor apărea în viitor tot mai multe modele cu forme voluptuoase.
"De ce ar trebui aceste femei să slăbească? Multe dintre femeile care au câteva kilograme în plus sunt deosebit de frumoase şi, de asemenea, mai feminine", a adăugat Sozzani.
Dintre cele trei modele prezente pe coperta numărului din luna iulie al ediţiei italiene Vogue, Tara Lynn este cea mai cunoscută. Ea a apărut în campania "Big is Beautiful" a grupului H&M, dar şi în revistele Elle, V şi Glamour.
Sophie Dahl este cel mai recent model cu forme voluptuoase care a apărut pe coperta unei reviste Vogue, înainte de a slăbi aproape 7 kilograme.
Categorie articol: 

Comentarii