Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fotbalistii alearga mai mult

Din aceasta saptamina, programul de antrenament al CF Braila a devenit unul mult mai drastic fata de ceea ce era pina la venirea lui Ionel Iuga. Daca luni dupa-amiaza jucatorii au avut in program un antrenament de recuperare, marti antrenorul principal a programat doua sedinte de pregatire, principala preocupare a lui Ionel Iuga fiind cresterea in plan fizic.
"Chiar daca programul este mult mai incarcat toti jucatorii se implica la maximum. Joi dupa-amiaza vom face o pregatire tehnico-tactica in vederea partidei de simbata, insa ultimul antrenament tare il facem vineri (astazi, 29 septembrie - n.r.), dupa care vom intra in cantonament. Toti cei care vom pleca pentru partida cu Petrolul, vom ramine la hotelul Diana pina simbata dimineata, la ora 9.00, cind este programata plecarea spre Mogosoaia", a declarat Ionel Iuga.
Noul tehnician al echipei fanion a orasului spera ca-i va putea stimula mental pe jucatorii sai pentru a da totul simbata in meciul cu una dintre candidatele la promovare.
Ionel Iuga a exersat in aceasta saptamina citeva scheme de joc si afirma ca s-au luat toate masurile ca la ora partidei jucatorii sa se afle in plenitudinea fortelor.
"Toti cei care fac parte din lotul nostru au inceput deja sa aiba o noua atitudine fata de munca. Va reintra si Calin si poate ca defensiva nu va mai gafa. De altfel, principala noastra preocupare in jocul cu petrolul Ploiesti va fi aceea sa nu primim gol", a mai adaugat I. Iuga.
Tehnicianul de la CF Braila a schitat in linii mari si un prim unsprezece pentru partida de simbata. Aceasta are urmatoarea alcatuire: Budur - Pelin, Calin, Ghidarcea - Macare, Olenic, S. Matei, Sandru - Girleanu, Buteseaca (Feizula), Ochia.
Dupa cum se poate observa, singurul jucator incert este Romeo Buteseasca deoarece, in aceasta saptamina, a acuzat probleme de sanatate. Daca nu va primi acordul medicului, in locul lui va evolua Feizula, atacantul transferat in aceasta vara de la Ceahlaul Piatra Neamt.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii