Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fotbalist din Vişani luat la pumni într-un bar

sâmbătă seara, un tânăr de 31 de ani care se afla la un local de pe raza localităţii Vişani a fost agresat de un consătean, cunoscut se pare ca având comportament agresiv, conform declaraţiilor victimei • fotbalistul Cosmin Mîndroasa ne-a spus că a ajuns la spital, asta în urma loviturilor cu pumnii şi picioarele aplicate fără vreun motiv • victima ne-a mai spus că juca biliard şi agresorul Neculai T., ajutat de fratele său, au început să îl lovească, l-au strâns de gât şi i-au furat din buzunar 600 de lei şi 200 de euro • poliţiştii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi continuă ancheta

 

Bătaie la un bar din localitatea Vişani. Sâmbătă seara, un tânăr fotbalist a avut parte de un moment nefericit, pe care nu îl va uita prea curând, mai ales că a ajuns la spital după ce a fost bătut crunt. Victima este Cosmin Mîndroasa, de 31 de ani, care ne-a cerut ajutorul şi a povestit cum s-a întâmplat totul. El a spus că doi consăteni, fraţi din localitaea Vişani, cunoscuţi ca având un comportament agresiv, au sărit pe el.

Fotbalistul afirmă că totul s-a întâmplat fără vreun motiv. Atacatorii l-ar fi ameninţat din senin şi i-au furat banii din buzunare, asta după ce i-au rupt geaca. Fotbalistul şi-a scos certificat medico-legal. Poliţiştii au înregistrat cauza şi efectuează cercetări.

După cum ne-au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, la data de 18 ianuarie, în jurul orei 21.40, poliţişti din cadrul Secţiei 3 de Poliţie Rurală Făurei au fost sesizaţi de către un bărbat de 31 de ani, din localitatea Vişani. Acesta a precizat faptul că, în timp ce se afla la un bar de pe raza localităţii Vişani, în urma unui conflict spontan cu un bărbat de 34 de ani , acesta l-ar fi lovit cu pumnul în zona feţei. Bărbatul a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, a precizat agent de poliţie Geanina Niculae, din cadrul Biroului de Presă al IPJ Brăila.

 

Victima acuză: “Strigau k mă omoară!”

 

Fotbalistul ne-a spus că, în seara de sâmbătă, în seara de 23.30, se afla într-un bar din localitatea Vişani. Tânărul a spus că nu a avut vreun comportament nelalocul lui faţă de agresori, el fiind însoţit de doi prieteni, toţi aflându-se la masa de biliard. Pur şi simplu, la un moment dat, s-a trezit luat la bătaie. “Jucam biliard cu 2 prieteni, iar la un moment dat , T. Neculai şi fratele lui T. Mihai au început să mă lovească, cu pumnii şi picioarele, fără niciun motiv. Au rupt hanoracul după mine şi au încercat să mă strângă de gât cu el. Din buzunar mi-au dispărut toţi banii care îi aveam... 600 de lei plus 200 de euro. Strigau k mă omoară! Şi încercau să mă scoată afară din bar, unde nu erau camere! Mai multe persoane care erau în bar au sărit să ne despartă şi am scăpat de ei. Am reuşit să mă ascund în magazia barului! Iar în acel moment ei l-au lovit pe alt băiat, din simplul motiv că de ce s-a băgat să ne despartă!”, ne-a declarat Cosmin Mîndroasa.

Acesta susţine că tânărul care l-a bătut, T. Neculai, este o persoană foarte periculoasă şi că toată comuna Vişani este speriată de el. Potrivit sportivului, acesta ar fi avut mai multe conflicte, dar este totuşi acasă, în libertate. După incidentul din bar, fotbalistul a spus că a întrebat mai multe persoane dacă depun mărturie şi toţi i-au spus că le este frică de el.

Mîndroasa afirmă că el nu a avut vreo vină. “Chiar nu au avut motiv să mă bată... eu în viaţa mea nu am dat o palmă la nimeni şi nici nu am luat vreo palmă! Şi nu vreau să rămână aşa toată treaba asta. Vreau să plătească doar în faţa legii, nimic mai mult... mă mulţumesc că nu au avut vreun cuţit să mai facă şi altele! Că sunt în stare de orice aceste persoane!”, a spus, revoltat, fotbalistul din Vişani.

 

Antrenorul: “Cosmin este un băiat serios şi disciplinat”

 

Cosmin Mîndroasa a început să joace fotbal într-un cadru organizat în 2006, la CF Brăila, club la care şi-a făcut apoi junioratul. Iar în 2007, în returul acelui campionat, a avut şi câteva prezenţe în Liga a II-a la CF Brăila. Mîndroasa a evoluat apoi la formaţia brăileană până în anul 2009, perioadă în care a fost şi golgeterul acesteia. La finalul turului sezonului competiţional 2009-2010, aflată în Liga a III-a, CF Brăila, la care atacant era Cosmin Mîndroasa, se afla pe primul loc în grupă, cu şanse foarte mari la revenirea în Liga a II-a. Dar în iarnă antrenorul Vasile Darie a fost schimbat, a venit un alt tehnician care a decis să se despartă de mai mulţi fotbalişti. Printre cei care au plecat de la Brăila a fost şi Cosmin Mîndroasa.

Atacantul a plecat atunci la Viitorul Ianca, echipă care evolua tot în Liga a III-a. După doi ani, Mîndroasa s-a transferat la ABC Stoicescu, formaţie din judeţul Buzău, aflată de asemenea în Liga a III-a.

Din cauza unor probleme de sănătate, jucătorul a fost nevoit să renunţe la fotbalul de performanţă. Cosmin Mîndroasa nu a renunţat însă definitiv la fotbal, ci s-a legitimat la una dintre echipele de tradiţie din fotbalul judeţean, Voinţa Vişani, grupare care an de an se luptă la podium în Liga a IV-a. “Cosmin este un băiat serios şi disciplinat. A jucat fotbal la CF Brăila şi cu puţină şansă putea să ajungă mult mai sus. Dar unii de la club nu i-au acordat această şansă. Cât am fost eu antrenor la echipa de seniori am căutat să promovez brăilenii, iar Cosmin putea să ajungă în fotbalul mare”, ne-a declarat antrenorul Vasile Darie.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii