Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fotbaliștii de la Luceafărul s-au școlit cu formatori de la PSV Eindhoven

* antrenamentul de la Focșani a fost condus de Nyron Wau, fost internațional din țara lalelelor * de la clubul brăilean au participat 40 de copii

 

La începutul acestei luni, juniorii născuți în anii 2005 - 2008 de la Luceafărul Brăila s-au pregătit la Focșani cu formatori de la Voetbal School Total Control, din Olanda. Acești formatori au o vastă experiență în pregătirea juniorilor de la PSV Eindhoven. Iar discuțiile dintre antrenorii olandezi și fotbaliștii români din timpul antrenamentelor, au fost purtate în limba engleză.

Antrenamentul a fost condus de Nyron Wau, fost internațional din țara lalelelor, produs al școlii de fotbal de la PSV Eindhoven.

De la Luceafărul Brăila au participat 40 de copii, aceștia fiind însoțiți de antrenorii Nicușor Baldovin, Marius Coman și Bogdan Dumitru.

După antrenamentul care a durat o oră și jumătate, acțiunea s-a finalizat cu jocuri între grupele similare de la Prosport Focșani și Luceafărul Brăila.

“Antrenamentul a conținut structuri tehnico-tactice folosite în școala olandeză de fotbal. Au fost cinci formatori olandezi, dintre aceștia unul a fost specializat cu pregătirea portarilor. A fost o experiență utilă pentru copii, dar și pentru antrenori. Limba de comunicare a fost engleza și copiii noștri s-au descurcat foarte bine, lucru dovedit prin implicarea lor în meciurile amicale”, ne-a declarat Nicușor Baldovin.
Categorie articol: 

Comentarii